Heti műsor

A héten véget ér a Bajnokok Ligája és az NB I!

  • hatharom.com

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

Könnyen lehet, hogy mind van Gaalék, mind Wengerék elbúcsúznak a Bajnokok Ligája idei kiírásától.

A hét rangadói

Óriási a tétje a Wolfsburg-Manchester United összecsapásnak, hiszen amely csapat megnyeri az összecsapást, az biztosan csoportelsőként jut tovább az egyenes kieséses szakaszba. Perpillanat egy ponttal a Farkasok visznek a Vörös Ördögök előtt, vagyis a hazaiaknak már az iksz is elegendő az üdvösséghez, azonban mivel a PSV Eindhoven látkörön belül van, és hazai pályán fogadj a már kiesett CSZKA Moszkvát, ha a hollandok nyernek, erre pedig óriási esély van, vagyis könnyedén bukhatják az első helyüket a zöld-fehérek, a MU pedig kieshet. Így mindkét csapat csak akkor dőlhet nyugodtan hátra, ha megnyeri a találkozót, ám mivel két győztest nem hirdethetnek a meccsen, vélhetően egy támadószellemű, nyíltsisakos mérkőzésre van kilátás, ahol mindkét csapat betalálhat, hasonlóan a manchesteri találkozóhoz. Erre a fogadási lehetőségre pedig 1.75-szörös pénzt kínál a    .

[2088240] 2015-12-08 20:45:00 Wolfsburg - Manchester Unitedx;

A Chelsea-Porto meccs sem lesz kutya, és akkor még finoman fogalmaztunk. Mivel a Dinamo Kijev a Maccabi Tel-Avivot fogadja, és nagy valószínűséggel legyőzi, így az ukránok 11 ponttal végeznek majd vélhetőleg. Mindez azt jelenti, hogy a 10-10 pontos Chelsea és Porto közül az egyik felet biztosan megelőznék a sárga-kékek, hiszen ha eldől a meccs, akkor valamely együttesnek kevesebb pontja lesz, mint a kijevieknek, míg ha iksz lesz, akkor az angolok megnyerik csoportjukat, míg az ukránoknak az egymás ellenije jobb lesz a portugálok ellen, így ők jutnak tovább. Ennek köszönhetően a Portónak nincs más választása, nyernie kell, avagy a meccs elejétől kezdve támadnia kell a vendégeknek. Ez kapóra jöhet a londoniaknak, avagy az igazi fegyverükkel, kontrákkal, könnyedén megnyerhetik a meccset. A hazai sikerre pedig közel kétszeres szorzón fogadhatunk a magyar online fogadóirodában.

[2088205] 2015-12-09 20:45:00 Chelsea - FC Portox;

Egyszerű a képlete az Olimpiakosz-Arsenal találkozónak, ha az angolok nem nyernek úgy, hogy lőnek legalább három találatot, vagy nem győznek minimum két góllal, akkor nem a londoniak, hanem a görögök jutnak a legjobb 16 közé a Bajnokok Ligájában. Ennek köszönhetően Arséne Wengerék már a mérkőzés elejétől támadnak majd, ami végett a hazaiak kényük, kedvük szerint kontrázhatnak, amivel már az Emirates Stadionban is meglepték a londoniakat. Mindezek után szerintük gólzáporba fullad majd a találkozó, avagy a mérkőzés góljai 2,5 felett fogadás telitalálat lehet, amely fogadási opcióra 1.65-szörös pénzért fogadhatunk a    -n.

[2088193] 2015-12-09 20:45:00 Olimpiakosz - Arsenalx;
A Bajnokok Ligája utolsó fordulójára most igazán megéri tippelni, ugyanis 5 Samsung Galaxy Tablet kerül szétosztásra ingyenes tippjátékunkon!
ingyen-tippjatek-ot-samsung-galaxy-tabletert

 

Az utolsó fordulót rendezik az NB I-ben!

Stílszerűen zárul a magyarországi foci évad, hiszen szombat este a Ferencváros-Újpest derbit rendezik meg a Groupama Arénában. Hiába a lila-fehérek jó formája, a hazaiak még jobb passzban vannak, avagy egyáltalán nem meglepő, hogy ilyen toronymagas esélyesek a bukmékereknél a IX. kerületiek. Méghozzá olyannyira, hogy az oddsmestereknél már a döntetlen is, avagy a vendégek pontszerzése is csodaszámba menne.

A Videoton a Paks gárdáját fogadja, s noha az atomvárosiak előrébb állnak a táblázaton, a papírforma fehérvári sikert ígér. Fővárosi rangadó keretén belül a Honvéd a Vasashoz látogat, s ilyen leosztásban bizony háromesélyes a pesti derbi.

A Haladás ezúttal ismét egy hátsó régióban tanyázó együttest fogad, méghozzá a Puskás Akadémiát, azonban a Békéscsaba után a fiatalok is komoly fejtörést okozhatnak Mészöly Gézáéknak. A Debrecen-MTK meccs háromesélyes, míg a keleti derbin, a Diósgyőr otthon tarthatja mind a három pontot a sereghajtó viharsarkiak ellen.

Fogadás az NB I 19. fordulójára - a    oddsai
Dátum Mérkőzés 1 X 2
Szombat, 15:30 INFO Debrecen-MTK 2.10 3.30 3.20
Szombat, 15:30 INFO Diósgyőr-Békéscsaba 1.68 3.45 4.95
Szombat, 15:30 INFO Haladás-Puskás Akadémia 1.88 3.40 3.85
Szombat, 15:30 INFO Vasas-Honvéd 2.75 3.25 2.40
Szombat, 15:30 INFO Videoton-Paks 1.73 3.45 4.55
Szombat, 19:30 INFO Ferencváros-Újpest 1.47 3.80 6.95

Amire még érdemes figyelni

Fociból a hét elején a Bajnokok Ligájára és az Európa Ligára, míg hétvégén a bajnoki találkozókra lesz érdemes figyelni. Női kézilabda-válogatottunk pedig folytatja szereplését a dániai világbajnokságon. Természetesen a szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Logibet-en, illetve a fórum aloldalunkon.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal és aLogibet-tel tartani, hiszen ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!