Protipp

Ennél csak jobb jöhet...

Az ötödik hétre sajnos elértük a mélypontot, a jó kezdet után rendkívül mélyre zuhantunk.

Van az úgy, hogy az ember bármire fogad, gyakorlatilag reménytelen, hogy bejöjjön. Velünk is valami ilyesmi esett meg az elmúlt héten, hiszen 16 feladott szelvényünkből mindössze hármat sikerült behúzni. Heti mérlegünk így -28.14 egység.

Pedig nem indult rosszul a hét, hiszen az első öt szelvényünkből hármat is behúztunk, utána azonban semmi. Volt szép számmal bombameglepetés és balszerencsés végkimenetelű fogadás is, így a Protipp leggyengébb hete lett az ötödik.

Bízunk benne, hogy elértük a mélypontot és a következő napokban sikerül majd javítanunk. Akik hisznek rutinos, bizonyított tippmestereinkben, azokat továbbra is arra biztatjuk, hogy iratkozzanak fel a Protipp rendszerére, hiszen továbbra is minden tippünk ingyenes.

A megújult Protipp-rendszer előnyei
- Mindenki számára teljesen ingyenes
- Kizárólag a Tippmixpróról válogatott fogadások és oddsok
- Megbízható, bizonyított tippmesterek tippjei
- Kombinációs fogadásokból is lehet válogatni
- A tippek feladási határideje az esemény kezdete előtt 15 perc, így több esetben még megalapozottabb, még erősebb tippek születnek

Ha úgy gondolod jobban tippelsz, mint tippmestereink, itt a kiváló lehetőség, hogy bebizonyítsd! A Bajnokok Ligája-tippjátékunkon 5 db Samsung Galaxy Tablet kerül szétosztásra a legjobban tippelők között. Add le tippjeidet az alábbi felületen, és zsebeled be a szuper tabletek egyikét!

ingyen-tippjatek-ot-samsung-galaxy-tabletert