Darts

Taylor nem tervezi, hogy visszavonul

  • hatharom.com

Megnyugodhatnak Phil Taylor hívei, az angol legenda egy esetleges újabb vb-cím esetén sem akasztja szögre a nyilait.

Profi darts-tippeket szeretnél? Látogass el a LOGIBET.COM-ra, ahol a legjobb hazai és nemzetközi tipsterek tippjei közül válogathatsz.

Az 55 éves angol legenda kapcsán az elmúlt évek világbajnokságain rendre felmerült, hogy vajon ez lesz-e számára az utolsó? Természetesen most is szóba került, de Phil Taylor kijelentette, hogy ha, meg is nyeri 17. alkalommal is a trófeát, akkor sem fog visszavonulni. Persze miért is tenné, még mindig a világ legjobbjai közé tartozik, egy újabb vb-cím pedig komoly lökést adhatna számára a folytatást illetően.

"Készen állok a világbajnoki megmérettetésre, úgy vélem, jobban fogok játszani idén, de remélem, jobban, mint bármikor korábban. Hogy visszavonulok-e, ha nyerek? Semmi esélyt nem látok rá. Addig nem, amíg képes vagyok eldobni egy nyilat." - nyilatkozta a 16-szoros világbajnok.

Taylor ebben a szezonban major tornát nem tudott nyerni, de ha éppen az Ally Pallyben jön össze a nagy dobás, akkor aligha lesz csalódott a 2015-ös évével. A bukmékerek a második legesélyesebb versenyzőnek tartják a december 17-én rajtoló világbajnokságon. Csak a bombaformában lévő Michael van Gerwent sorolják elé, vele egyébként csak a döntőben találkozhat.

Ki nyeri a világbajnokságot? - a    szorzói
Játékos Odds
Michael van Gerwen 2.10
Phil Taylor 5.50
Gary Anderson 7.25
Adrian Lewis 15.25
James Wade 21.00
Peter Wright 22.00
Dave Chisnall 26.00
Raymond van Barneveld 41.00
Michael Smith 43.00
Kim Huybrechts 54.00
Robert Thornton 54.00
ingyen-tippjatek-ot-samsung-galaxy-tabletert