Bundesliga

Van egy tippünk, hogy miről szól majd a Wolfsburg-Dortmund meccs

  • hatharom.com

Parádés, gólokban gazdag mérkőzést játszhat egymással a Wolfsburg és a Borussia Dortmund együttese.

Gólgazdag rangadót játszhat a Dortmund.

A Stuttgart magabiztos legyőzésével visszatalált a helyes útra a Dortmund gárdája, de a Wolfsburg együttesének utóbbi hetekben mutatott formájára sem lehet panasz, avagy jó mérkőzésre van kilátás szombat kora este a felek wolfsburgi mérkőzésén.

A Farkasok egészen parádés formát mutatnak a válogatott mérkőzések okozta szünetet követően, hiszen három tétmeccsükből kettőt is megnyertek, ráadásul egyik találkozójukon sem kaptak gólt, viszont szereztek nyolcat. Mindez annak tudható be, hogy Dieter Hecking gyakorlatilag mostanra már minden kulcsjátékosra számíthat, sőt a hétvégén már Julian Draxler is visszatérhet, hiszen a német válogatott középpályás letöltötte eltiltását. Igaz, helyettese, André Schürrle sem okozott csalódást, ugyanis remekül pótolta a nyáron szerződtetett játékost.

[2002221] 2015-12-05 18:30:00 Wolfsburg - Borussia Dortmundx

Ami a vendégeket illeti, Thomas Tuchel rendet rakott a Borussia játékosok fejében, akik kiütéses, 4-1-es győzelmet arattak vasárnap a Stuttgart ellen. A csapat egyik legjobbja, ezúttal is, Pierre-Emerick Aubameyang volt, aki két góllal járult hozzá a sikerhez, a gaboni támadó egyébiránt már 17 találatot (!) szerzett a Bundesligában, amivel toronymagasan vezeti a góllövőlistát.

Ahogy a hazaiak, úgy a vendégek is a legjobb összeállításukban léphetnek pályára szombaton, ami gyakorlatilag előre vetíti, hogy ismételten gólfesztivált rendeznek a felek. Noha a Wolfsburg ugyan jó régen kapott gólt, ezt a sárga-fekete csapatot, amely már 40-szer (!) talált be az idei német bajnokságban, aligha tudja feltartóztatni. Ugyanakkor a zöld-fehérek góljára is kiváló esély mutatkozik, hiszen a BVB legutóbbi kilenc meccséből nyolcon is beszedett egy találatot.

A mindkét csapat szerez gólt fogadási opció a felek mostani formáját, illetve közös előéletét - a csapatok legutóbbi 10 egymás elleni találkozójából kilencszer fordult elő az, hogy mindkét alakulat betalált - alapul véve pedig még így is jól fizet.

Mindkét csapat szerez gólt? - a     szorzói
Igen Nem
1.50 2.25
[2002221] 2015-12-05 18:30:00 Wolfsburg - Borussia Dortmundx;
ingyen-tippjatek-ot-samsung-galaxy-tabletert