Rafa Benítez

Remélem, velünk lesznek a szurkolók

A Real Madrid szakvezetője nem foglalkozik Cserisev ügyével, a soron következő bajnokira gondol csak.

A teljes sportsajtó a Cádiz-Real Madrid mérkőzéseken történt eseményektől hangos. Ki ne tudná, hogy a Blancók Gyenyisz Cserisev csapatba állításával egy eltiltott játékost szerepeltettek a kupameccsen, így joggal számíthattak rá, kizárják a csapatot a sorozatból. "Döntés még nincs az ügyben, ám az élet megy tovább, a Real Madridnak most a bajnokságra kell fókuszálnia" - mondta el Rafa Benítez.

Időközben a döntés is megszületett, a Spanyol Labdarúgó Szövetség hivatalosan is eliminálta a csapatot a kupából.

ingyen-tippjatek-ot-samsung-galaxy-tabletert

"Nagyon fontos, hogy érezzük a szurkolók támogatását ebben a nehéz helyzetben. Korábban sokszor segítségünkre voltak már, többször is belehajszoltak minket a győzelmekbe. Problémáinkra a győzelem lenne a legjobb gyógyír.

Cserisev ügyével kapcsolatban nem tudok sok újat mondani, Florentino Pérez mindent elmondott a sajtónak csütörtökön. Én nem tudtam a játékos eltiltásáról, mi nem hibáztunk. Most azonban a Getafe csapatára kell fókuszálnunk, nem pedig arra, hogy mi lesz az ítélet. Egy olyan sztárcsapatnál, mint a Real Madrid, természetes, hogy minden apró részletre figyelnek az emberek, tudom, hogy hogy működik ez. Nekünk azonban csak a saját ügyünkkel kell törődnünk, mindent megtennünk a sikerért" - zárta nyilatkozatát még a határozat megszületése előtt Benítez.

A Real Madrid az Eibar elleni idegenbeli sikert követően továbbra is hat pont hátrányból követi a Barcelonát. Nem valószínű, hogy a problémák ellenére a Real éppen a Getafe ellen botlana majd, hiszen győzelmükre mindössze 1.10-es oddsot kínál a    .

[2030214] 2015-12-05 16:00:00 Real Madrid - Getafex;
2015-12-05;87
2015-12-06;87
2015-12-07;87
185816
ingyen-tippjatek-ot-samsung-galaxy-tabletert