Tippmixpro

Sok Lúd Disznót győz?

A Tippmixpro legújabb nyereményjátékában egy amerikai utazást nyerhetünk a Sport TV két szakértőjével, Bazskával és Márkkal.

Ehhez nem kell mást tennünk, mint öt héten át tippelni az NBA, NFL és az NHL legizgalmasabb mérkőzéseire a    játékán.

Mi a játék menete?

Csatlakozz a Lángoló Ludakhoz, és győzzétek le együtt sportfogadásban a Dumás Disznókat, vagyis Bazskát és Márkot, a Trash Talk c. műsor sportszakértőit! A Facebook Tippek csatája alkalmazásban bárki csatlakozhat a sportrajongó Lángoló Ludak csapatához.

2015. december 3. 00:00 és 2016. január 3. 23:59 között tippelj hetente 2 db kosár, 2 db amerikai foci és 2 db hoki meccsre! Adj le minden mérkőzésre 2-2 tippet, és erősítsd csapatod, a Lángoló Ludakat!

A Lángoló Ludak tippjeit összesítjük, vagyis az egyének tippjét összegyúrjuk egy tömegtippé és összemérjük a Dumás Disznók tippjeivel. Vajon a sok Lúd tényleg legyőzi a Disznókat?

A játék nyereményei
  Nyeremény Feltétel
A legszerencsésebb játékos nyereménye 1 két főre szóló amerikai álomút NBA és NHL meccslátogatással, Bazska és Márk társaságában Tippelj legalább egyszer a Tippek csatája játékban, és a sorsoláson megnyerheted az amerikai utat, ahol Bazskával és Márkkal együtt nézheted a jobbnál-jobb NBA és NHL meccseket! Minél többször tippelsz, annál nagyobb esélyed van megnyerni a fődíjat.
A legtöbb pontot szerző játékos nyereménye 1 db Samsung Galaxy Tab A (9.7, LTE) Számít az egyéni teljesítmény is! Minél pontosabbak a tippjeid, annál több pontot gyűjtesz egyéniben is! A legtöbb pontot szerző játékos egy Samsung Galaxy Tab A (9.7 LTE) táblagépet vihet haza!
Játék időtartama: 2015. december 3. 00:00 óra és 2016. január 3. 23:59 óra között.

A játék további részvételi feltételeit ITT olvashatjátok el.