NB I

Legnagyobb üldözője otthonában is favorit a Fradi

Paksra látogat a Fradi, de ezen kívül is izgalmas rangadókra fogadhatunk a 18. héten.

Kedden és szerdán bepótolták a 15. forduló elmaradt mérkőzéseit, de szombaton már ismételten pályára lép az OTP Bank Liga mezőnye. A legérdekesebb párosítás a Ferencváros paksi vendégjátéka, de a Loki-Vidi és az Újpest-DVTK is izgalmas perceket ígér. Lássuk, milyen oddsokon fogadhatunk a   -n.

TippmixPro
  1 X 2
Újpest-Diósgyőr 1.68 3.50 5.00
MTK-Vasas 1.55 3.55 6.55
Haladás-Békéscsaba 1.57 3.50 6.30
Puskás Akadémia-Honvéd 2.30 3.25 2.95
Paks-Ferencváros 6.30 3.50 1.57
Debrecen-Videoton 2.30 3.25 2.95

Újpesten kezdődik a 18. forduló, a Diósgyőrnek pedig égető szüksége lenne mindhárom pontra a Szusza Ferenc Stadionban. Mindkét együttes 1-1-es döntetlent ért el úgy az előző körben, hogy hátrányból kellett egyenlíteniük. Bekő Balázs csapata az MTK ellen szerzett egy egységet, míg az Újpest a 94. percben mentett pontot a Puskás Akadémia vendégeként. Habár a rangadó egyértelmű esélyese a lila-fehér gárda, könnyen lehet, hogy Bekő Balázsnak az állásába kerülne nem csak a vereség, de akár a pontvesztés is. Az UTE legutóbb szeptember 12-én szenvedett vereséget hazai pályán, ráadásul a miskolciak sem éppen nyerni járnak a IV. kerületbe. Nagyon nehezen megjósolható ez a meccs, de a döntetlenkörüli eredmény a legvalószínűbb. Erre 3.50-et fizet a     egyébként.

Az MTK az Illovszky Stadionban fogadja a Vasast - habár ez kicsit furán hangzik, ám mivel a kék-fehérek a stadionjuk felújítása miatt ideiglenesen Angyalföldön játsszák hazai bajnoki találkozóikat, így a Vasas-szurkolók a vendégszektorban foglalhatnak majd helyet a saját stadionjukban. Optimistán is láthatják a jövőképet Simon Antal fiai, hiszen szerdán egy élet-halál meccset húztak be a Békéscsaba ellen, meggyőző, 4-0-s különbséggel. Ezzel egy hatos vereségsorozat ért véget, és a piros-kékek már csak három pontra vannak a 14. helytől. Az MTK továbbra is hektikus teljesítmény nyújt, utolsó két meccsükön csak egy pontot szereztek Kantáék, előtte viszont a Ferencvárost is legyőzték. A forduló egyik meglepetésére számítunk ezen a találkozón, minket az sem lepne meg, ha a Vasas újabb három ponttal gazdagodna hétvégén.

Ahogyan akár még meglepetés születhet Szombathelyen is, ahol a Békéscsaba vendégszerepel. A Hali ugyanis kipukkadóban van, négy meccse nem sikerült nyerniük és a játékuk sem az igazi. Szerda este a Debrecen ellen szereztek egy pontot a Rohonci úton, míg a Békéscsaba fontos rangadót vesztett Angyalföldön. Mészöly Géza legnagyobb problémáját továbbra is a gólok elmaradása adja, amelyen az sem feltétlenül segít, hogy Leandro Martínez egy kisebb sérülést szedett össze a Loki ellen. Ez sem tartozik a könnyű meccsek közé, ahogy a fordulóban szinte semelyik meccs sem...

Hatalmas balszerencsével maradtak le a győzelemről a felcsútiak az Újpest ellen. Diagne 94. perces gólja után joggal bosszankodhatnak a Puskás-játékosok, ugyanakkor játékuk egyre biztatóbb. A papírforma azt mondatja velünk, Robert Jarni tanítványai a Honvédot már legyűrik hazai pályán. Azt a Honvédot, amely augusztus vége óta pontot is csak egyet szerzett idegenben, de otthon sem vitézkednek jól Marco Rossi fiai. Hiányozni fog ráadásul kiállítás miatt Hidi Patrik is a csapatból, így egyik fontos középpályását kell nélkülöznie Rossinak. A 2.30-as szorzó minket meggyőzött arról, hogy ez a hétvége egyik legjobb tippje az OTP Bank Ligában.

A trónkövetelő második helyezett csapathoz látogat az éllovas Ferencváros. A felállás rangadónak hangzik, de azért tudjuk jól, a két zöld-fehér gárda között a különbség óriási. Ugyanakkor ne felejtsük el, Csertői Aurél csapata veretlen még hazai pályán, hat győzelem mellett három döntetlent számlál otthon a Paks. A Ferencváros két fontos győzelmet követően látogat az Atomvárosba, a Debrecen és a Videoton ellen is kapott gól nélkül szedték be a három pontot. Pakson könnyen a kezdőben találhatja magát a jó formában lévő Radó András, így motivációból sem lesz hiány a csapatnál. Az elmúlt években rendre megizzadt a Fradi a Paks ellen, a 2010/11-es szezon óta lejátszott öt bajnokiból csak kettőt tudott megnyerni a leendő bajnok, és bizony most is szoros, kevés gólos csatára van kilátás. 1.57-ért mi nem látunk értéket a Fradi-győzelemben, de a kevés gólra annál inkább merünk fogadni.

Továbbra is botrányosan gyengén szerepel a Videoton idegenben, a piros-kékek neve mellett három pontocska árválkodik csak, amelyet Diósgyőrben szerezhetek, Koman Vladimirnek köszönhetően. Emellett a fehérváriak vereséget szenvedtek Kispesten, Angyalföldön, az Illovszky Stadionban kétszer, Pakson, Békéscsabán, Szombathelyen és a Groupama Arénában is. Csoda-e, hogy a bukmékerek szerint underdogok Debrecenben is? Persze a Nagyerdei Stadion nem éppen a bevehetetlen oroszlánbarlang idén, a Lokinál öt csapat is több hazai pályán megszerzett ponttal büszkélkedhet. Kondás Elemér fiai ráadásul egy majd' ezer kilométeres túrán lesznek túl, így aligha lesznek maximálisan kipihentek. A két csapat tétmeccsen rendkívül ritkán játszott döntetlent az elmúlt esztendőkben, szerintünk azonban most ez a legvalószínűbb forgatókönyv. 3.25-ért behúztuk az ikszet.

2015-12-05;212
184980
ingyen-tippjatek-ot-samsung-galaxy-tabletert