Spanyol foci

Kizárhatják a Real Madridot a kupából

Súlyos hibát vétettek a Galaktikusok, így könnyen lehet, hogy a kizárt Osasuna sorsára jutnak Ronaldóék.

Mint ismert, a Real Madrid tegnap 3-1-re győzte le a Cádiz együttesét a Spanyol Király Kupa negyedik fordulójában. A Blancók azonban nem lehetnek felhőtlenül boldogok, hiszen az orosz Gyenisz Cserisev jogosulatlanul lépett pályára a mérkőzésen, ráadásul a 3. percben éppen ő szerezte a csapata első gólját. A Cádiz csütörtökön bejelentette, megóvják a mérkőzést.

"Nem tudtuk, hogy Cserisev három sárga miatt el van tiltva, ráadásul sem a Villarreal, sem pedig a spanyol szövetség nem közölte ezt. Nem tudtunk mást tenni, azonnal lecseréltük őt, amikor hallottuk a hírt, így jóhiszeműen jártunk el. Az eredménnyel azonban elégedett vagyok, és ez az, ami rám tartozik, csak erről szeretnék beszélni" - nyilatkozta a találkozót követően Rafa Benítez.

A mérkőzést követő napon, csütörtök délelőtt a Cádiznál jelezték, megóvják a találkozót a futballista jogosulatlan játéka miatt.

Ha helyt adnak a harmadosztályú kiscsapat óvásának, a Real Madridot nagyon könnyen ki is zárhatják a kupából, ahogyan tették ezt az Osasunával szeptember közepén. Akkor Unai Garcia lépett pályára úgy a Mirandes ellen, hogy előző szezonban piros lapot kapott, így a Mirandes végül 3-0-val kapta meg a mérkőzést, az Osasunát pedig pénzbüntetés mellett ki is zárták a kupából.

A Real Madrid-Cádiz összecsapás második felvonását december 16-ára írták ki.

2015-10-28;138
2015-12-01;138
2015-12-02;138
2015-12-16;138
ingyen-tippjatek-ot-samsung-galaxy-tabletert