Davis Kupa

Egy győzelemre Murrayék a végső sikertől

  • hatharom.com

Ha vasárnap Andy Murray legyőzi David Goffint, akkor Nagy-Britannia 79 év után ismét elhódítja a Davis Kupa-trófeát.

Profi tenisz tippeket szeretnél? Látogass el a LOGIBET.COM-ra, ahol a legjobb hazai és nemzetközi tipsterek tippjei közül válogathatsz!

Vasárnap a Davis Kupa-döntő utolsó játéknapjára kerül sor Ghentben. Eddig minden papírforma szerint alakult. Pénteken mindkét favorit, David Goffin és Andy Murray is hozta a kötelezőt, majd a szombati párosmeccs után a britek kerültek előnybe. A belga bravúr tehát eddig elmaradt, és erre már csak egy lehetőségük maradt. Goffinon a sor, hogy valahogy legyőzze a wimbledoni bajnok Murrayt, ha nem sikerül, akkor Nagy-Britannia 79 év után újra megnyeri a legrangosabb csapatversenyt. 

A belga srácnak borzasztó nehéz dolga lesz, hiszen hasonló stílusban játszik, mint szigetországi riválisa, ám mindezt alacsonyabb színvonalon teszi. Ütőerőben kevés ahhoz, hogy letolja a pályáról Murrayt, stabilnak pedig hiába stabil, ebben a brit is klasszis. A korábbi meccseikből sem igazán meríthet Goffin, néhány hete Párizsban egy játékot tudott nyerni, tavaly Wimbledonban pedig 0-3-ra kapott ki. 

Ki nyeri a meccset?
David Goffin Andy Murray
TippmixPro @ 4.85 TippmixPro @ 1.10

Az utolsó meccsen Ruben Bemelmans és Kyle Edmund feszül majd egymásnak, de várhatóan ennek már nem lesz tétje. Ha mégis, tehát Goffin valami csoda folytán nyerni tud, akkor pedig valószínűleg nem Bemelmans, hanem Steve Darcis lép pályára a belgáknál.