NB I

A Fradi-ölővel találkozik a Videoton

  • hatharom.com

Az NB I hétvégi rangadóján a bajnoki címvédő székesfehérvári alakulat a Fradit legyőző MTK-t látja vendégül.

A Fradi-ölővel találkozik szombaton a Videoton.

Hatalmas bravúrt hajtott végre az MTK az elmúlt hétvégén, hiszen megtörte a jeget, avagy elvette a Ferencváros "szüzességét" az NB I-ben. Az FTC egyébiránt több, mint egy év után kapott ki az élvonalban, zsinórban 34 (!) bajnokit vívott meg veretlenül Thomas Doll együttese, avagy tényleg óriási sikert értek el a kék-fehérek az előző fordulóban.

Azonban nem szabad elfelejteni, hogy László Csabáék igen kétarcúak, hiszen a Fradi elleni, illetve a Honvéd elleni győztes találatok között 351 perc telt el úgy, hogy nem találtak az ellenfél kapujába, ráadásul hatalmas meglepetésre Torghelle Sándorék a Békéscsaba ellenében elbúcsúztak a Magyar Kupától.

A zöld-fehérek elleni siker viszont helyrebillenheti a játékosok önbizalmát, azonban a szombati ellenfelük az utóbbi hetekben bombaformában van. A Videoton az edzőváltást követően összeállt, hiszen Horváth Ferenc irányításával hét tétmérkőzéséből ötöt is behúzott a piros-kék együttes. Ezen kívül a csatárok ontják magukból a gólokat, a védelem pedig a korábbi évekhez hasonlóan remekel, mivel az új mester irányításával négy meccsen maradt kapott találat nélkül a Vidi.

A jó eredmények hatására, a fehérváriak már elkerültek a kieső helyről, sőt már a hatodik pozícióban tanyáznak, négy ponttal lemaradva a harmadik helyezett MTK-val szemben. Avagy, ha a hazai csapat megnyerné a hétvégi összecsapást a kék-fehérek ellen úgy egy pontra megközelítené a dobogót, ami pár fordulóval ezelőtt még elképzelhetetlennek tűnt.

Erre pedig szerintünk jó esélye van a Vidinek, hiszen az ország egyik, hanem a legerősebb játékoskeretével rendelkezik, s most, hogy már a játékosok is visszanyerték önbizalmukat, formájukat, avagy minden esélye meg van a csapatnak arra, hogy folytassa jó sorozatát. A fehérváriak győzelmére pedig kiváló szorzót kínálnak a bukmékerek, ami főleg annak tükrében meglepő, hogy a felek legutóbbi három, Sóstói Stadionban megvívott összecsapásán rendre simán a hazai csapat nyert, méghozzá úgy, hogy gólt sem kapott.

Háromesélyes fogadás a mérkőzésre - a    szorzói
Videoton Döntetlen MTK
1.85 3.35 4.15
[2005867] 2015-11-28 15:30:00 Videoton - MTKx;