Premier League

Sorsdöntő meccs előtt a Chelsea

  • hatharom.com

Az utóbbi hetek legnagyobb erőpróbája vár José Mourinhóékra, hiszen a Chelsea a Tottenham együtteséhez látogat.

Sorsdöntő meccs jön Mourinhóék számára.

Hosszú idő után zsinórban két tétmérkőzést nyert meg a Chelsea együttese, a Kékek az elmúlt hétvégén a Norwich, míg kedden a Bajnokok Ligájában a Maccabi Tel-Aviv ellen diadalmaskodtak. Azonban a java még csak most jön, hiszen vasárnap a bombaformában lévő Tottenhamhez látogatnak José Mourinhóék.

Ahhoz, hogy ismét számolni kelljen a vendégekkel, Eden Hazardéknak nyerniük kell a White Hart Lane-en, hiszen jelen pillanatban 14 pont a lemaradásuk az éllovas Leicester Cityvel szemben, de a hétvégi riválisuk, az ötödik helyen tanyázó Tottenham is 10 egységet ver Mourinhóékra.

Ha hozzák az elmúlt napokban mutatott formát, akkor lehet esélyük a győzelemre Diego Costáéknak, azonban ez nem lesz egyszerű, mert több meghatározó játékos is kihagyhatja a vasárnapi ütközetet. Hiszen a régóta sérült Thibaut Courtoison kívül Radamel Falcao, John Terry, Cesc Fábregas és Ramires játéka is kérdéses, avagy több védekezésért felelős játékos maradhat ki, már pedig a Chelsea védelme idén messze nem tökéletes.

[1988848] 2015-11-29 13:00:00 Tottenham Hotspur - Chelseax

Ezzel szemben a Tottenham az egész szezonban kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt, előkelő helyen áll az angol bajnokságban, míg csütörtökön továbbjutott az Európa Ligából. A gárda utóbbi hetekben mutatott formájáról mindent elárul, hogy Mauricio Pochettinóék legutóbbi hat meccsükből ötöt megnyertek, a maradék egyen pedig mindössze 10 perc kellett volna, hogy az Arsenal otthonából is elhozzák a három egységet, azonban végül döntetlenre végeztek az Emirates Stadionban.

Hazai pályán még jobb a Tottenham mérlege, a kék-fehérek parádéznak a Wihte Hart Lane-en, a Manchester Cityt például 4-1-re verték meg Harry Kane-ék. A vasárnapi meccsen közel a legjobbjaival tudnak felállni az észak-londoniak, mivel Alex Pritchard, Nacer Chadli marad ki biztosan - idén ők nem számítanak alapembernek -, míg Dele Alli és Erik Lamela játékára mutatkozik esély.

Úgy véljük, hogy egy igazán színvonalas, kiváló mérkőzésre van kilátás, ahol mindkét fél győzelemre törekszik majd, hiszen egyikőjüknek sem jó a döntetlen. Látva a felek idei találkozóit, illetve a legutóbbi hét, White Hart Lane-en lejátszott meccset, véleményünk szerint a mindkét csapat szerez gólt típusú fogadási opcióban van a legnagyobb érték.

Mindkét csapat szerez gólt? - a     szorzói
Igen Nem
1.60 2.00
[1988848] 2015-11-29 13:00:00 Tottenham Hotspur - Chelseax;