Sportofgadás

Íme, a hétvégi szelvényünk

  • hatharom.com

Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői erre a hétvégére is összeállították szelvényüket, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket:

Leicester City-Manchester United
Tipp: A mérkőzés góljai 2,5 felett
Odds:
1.90 @ Tippmixpro

Óriási rangadót rendeznek a Premier League-ben a hétvégén, hiszen a listavezető (!) Leicester City fogadja a második helyen tanyázó Manchester United együttesét. A hazaiak szereplése meglepőnek, és jónak tűnhet, de összességében csak a kötelezőket hozták a Rókák, hiszen a komolyabb csapatok - Tottenham 1-1, Arsenal 2-5 - ellen nem tudtak jó eredményt felmutatni. Már pedig a Vörös Ördögök nem kispályások és lényegesen erősebb játékoskerettel rendelkeznek, mint Claudio Ranieriék. Azonban a City minden csapat ellen támadólag lép fel, legyen bárki az ellenfele, gyakorlatilag adok-kapok meccseket játszik a csapat, míg a United védelme önmagában hordozza a gólokat, szintúgy, mint támadósora. Ezek után szerintünk a felek, a tavalyi találkozóikhoz hasonlóan - nyolc és négy gólt hoztak a csapatok elmúlt szezonbeli meccsei -, ismét egy gólgazdag ütközetre van kilátás.

[1988843] 2015-11-28 18:30:00 Leicester - Manchester Unitedx;

Dave Chisnall-Jamie Lewis
Tipp: Chisnall
Odds: 
1.22 @ Tippmixpro

A darts Players Championship nagydöntőjének szombati játéknapján a nyolcaddöntőkre kerül sor. Az angol Dave Chisnall 6-0-ás elsöprő győzelemmel kezdte a tornát Joe Murnan ellen. A folytatásban egy walesi tehetség, Jamie Lewis lesz az ellenfele. A fiatal srác az ősszel major tornát is nyerő Robert Thorntont búcsúztatta, ami megsüvegelendő, ám szüksége volt a szerencsére is, hiszen a skót riválisának meccsnyila is akadt. Meglepő lenne, ha egy újabb skalpot gyűjtene Lewis, egyelőre csak egy-egy nagy meccsre van kalibrálva, a 16 között ráadásul már nem hat, hanem tíz leget kell nyerni a továbbjutás, vagyis sokkal inkább kijön a tudásbeli különbség. "Chizzy" a jobb és tapasztaltabb játékos, könnyedén kell hoznia a papírformát.

Ferencváros-Debrecen
Tipp: Ferencváros
Odds: 
1.60 @ Tippmixpro

A Fradi az utolsó két meccsén kikapott, itt az idő a javításra. Betudható ez a válogatott szünetnek is, a játékosok fejben nem teljesen jöttek vissza. De erre a hétre Doll rendezte a sorokat vélhetően és hazai pályán így nem nagyon van esélye egy csapatnak sem. A Loki augusztusban kapott ki utoljára, a védelem összeállt, de elől hiába vannak kreatív emberek, a gólszerzéssel meggyűlik a bajuk. A Böde vezette Fradi többször is mattolhatja a védelmet, így hazai győzelmet várunk.

[2005866] 2015-11-28 18:00:00 Ferencváros - Debrecenx;
A hatharom.com hétvégi szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Sportág Esemény Tipp Odds
Szombat, 18:30 INFO Labdarúgás Liecester City-Manchester United A mérkőzés góljai 2,5 felett 1.90 @ TippmixPro
Szombat, 17:00 Darts Dave Chisnall-Jamie Lewis Chisnall 1.22 @ TippmixPro
Szombat, 18:00 INFO Labdarúgás Ferencváros-Debrecen Ferencváros 1.60 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 3,71