Darts

Erős tippek a nyolcaddöntőkre!

  • hatharom.com

Egy "tutival", egy lutrival és egy value bettel jelentkezünk a Players Championship Finals második fordulójára is.

A második forduló "tutija"

Az első forduló legnagyobb meglepetését Daryl Gurney okozta, aki a nála jóval előrébb rangsorolt Kim Huybrechts-et búcsúztatta. Nem játszott rosszul a belga, de az északír srác élete nagy napját fogta ki és mind körátlagban, mind pedig a kiszállóknál klasszis teljesítményt nyújtott. Korábban is volt már egy-egy villanása, de nem úgy tartjuk számon őt, mint a jövő nagy tehetsége, főleg, hogy lassan a 30-at is betölti. Nagy szenzáció lenne, ha a 16 között a regnáló világbajnok Gary Andersont is képes lenne legyőzni. A skót klasszis teljesen más kaliberű játékos, egy nagy skalp után ráadásul nehéz a következő meccsre felpörögni, átmenteni a jó formát pedig még nehezebb. Az sem Gurney malmára hajtja a vizet, hogy a nyolcaddöntőben már nem elég hat leget nyerni, tíz kell a továbbjutáshoz. Biztos lesznek jó megmozdulásai az északír játékosnak, de egy ilyen hosszú meccsen ki fog jönni a tudásbeli különbség.

Daryl Gurney-Gary Anderson
Hatharom-tipp: Anderson
TippmixPro @ 1.12

A második forduló legnagyobb értékkel kecsegtető tippje

Az osztrák Mensur Suljovic a World Grand Prix-n szépen hozott nekünk a konyhára, most ismét úgy látjuk, hogy alulértékelik a bukik. Meggyőző volt az első körben, 96-os átlaggal 6-1-re győzött Mervyn King ellen. A nyolcaddöntőben Michael Smith lesz az ellenfele, aki bár top 10-es játékos, de még messze nem olyan név a szakmában, aki nagy félelmet keltene az ellenfelekben. Jó formában van az angol, de kiemelkedő teljesítményt nem hoz, ezt a szintet pedig Suljovic is tudja. A sógorok kiválósága ráadásul underdogként szokott a legjobban játszani, egyértelműen az ő oddsában van az érték.

Michael Smith-Mensur Suljovic
Hatharom-tipp: Suljovic
TippmixPro @ 2.25

 

A második forduló lutrija

A skót Peter Wrightnak az első körben is bizalmat szavaztunk, nem is kellett csalódnunk benne, magabiztosan hozta a papírformát. A folytatásban egy korábbi világbajnoki döntős lesz az ellenfele. Az ausztrál Simon Whitlock egykoron a legjobbak közé tartozott, az utóbbi egy-két szezonban viszont nem találja a játékát, így általában egy-egy győzelem után véget érnek számára a tornák. Látva a pénteki produkcióját, most sem reménykedhet sokkal többen. Még a 90-es átlagot sem tudta hozni, de szerencséjére az ellenfelének még ezt is sikerült alulmúlnia. Sokkal több kell tőle, ha Wright ellen is labdába akar rúgni, a skót ezt a szintet álmából felkeltve is tudja...Csak azért tettük lutrinak, mert Whitlock esetében mégiscsak egy korábbi nagy bajnokról beszélünk.

Peter Wright-Simon Whitlock
Hatharom-tipp: Wright
TippmixPro @ 1.30

 

További darts-tippekért látogass el a Logibet.com-ra!