EL

A továbbjutás küszöbén a Liverpool

  • hatharom.com

Ha Jürgen Kloppék hazai pályán legyőzik a Bordeaux-t, akkor biztosan ott lesznek az EL egyenes kieséses szakaszában.

A továbbjutás küszöbén a Liverpool. - Fotó: empireofthekop.com

Egyre jobb formának örvend a Liverpool, hiszen a Crystal Palace elleni bakit méltóképp javították ki Jürgen Klopp tanítványai, mivel szombaton 4-1-re (!) nyertek a Manchester City otthonában. A Vörösök ennek köszönhetően lőtávolon belülre kerültek a Premier League-ben, avagy ismételten fókuszálhatnak az Európa Ligára.

A második számú nemzetközi kupasorozat Jürgen Klopp érkezésével vált fontossá a Mersey-partiaknak, a német mesterrel már továbbjutó helyen állnak, s amennyiben csütörtökön legyőzik a Bordeaux együttesét, úgy biztosan ott lesznek az egyenes kieséses szakaszban. Erre pedig minden esélye megvan a hazaiaknak, hiszen ahogy említettük jó formában vannak, és noha temérdek játékosa - Jordan Henderson, Jon Flanagan, Danny Ings, Joseph Gomez, Jordan Rossiter, Philippe Coutinho Mamadou Sakho, Martin Skrtel - nem áll rendelkezésére Kloppnak sérülés miatt, a liverpooliak így is bombaerős csapattal állhatnak fel. Pláne úgy, hogy a csapat gólzsákja, Daniel Sturridge ismét elfoglalhatja helyét a csatársorban.

[2089369] 2015-11-26 21:05:00 Liverpool - Bordeauxx

Ami a vendégeket illeti, a Bordeaux-nak nem igazán megy mostanság, főleg, ha a francia együttes házon kívül játszik. Az AEK Larnaca elleni, augusztusi találkozót leszámítva nem tudtak nyerni a kék-fehérek idegenben, avagy zsinórban tíz (!) nyeretlen idegenbeli fellépésen van túl a Girondins.

Az Európa Liga csoportjában sem áll túlságosan jól Willy Sagnol együttese, hiszen az eddig lejátszott négy meccsük közül egyet sem tudtak megnyerni, avagy győzelmi kényszerben lépnek pályára az Anfield Roadon. Ez - minden körülményt figyelembe véve - még alapjáraton is lehetetlen küldetésnek tűnik, nemhogy most, ráadásul a vendégeknél Grégory Sertic és Nicolas Maurice-Belay sérülés, míg Wahbi Khazri eltiltás miatt hagyja ki az angliai találkozót, avagy foghíjasak lesznek a kék-fehérek csütörtökön.

Összességében perpillanat minden jel arra mutat, hogy a jobb formában lévő, hazai pályán játszó, nagyobb játékerőt képviselő Liverpool hazai pályán minden nehézség nélkül legyőzi a Bordeaux gárdáját, amivel kiharcolja a továbbjutást az Európa Liga B-csoportjából.

Háromesélyes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Liverpool Döntetlen Bordeuax
1.48 4.00 6.50
[2089369] 2015-11-26 21:05:00 Liverpool - Bordeauxx;