Sportfogadás

Az Európa Ligára is tippeltünk!

  • hatharom.com

A szokásos Európa Liga-kombink sem maradhat ki a szórásból, a szelvényünk ezúttal három tippet tartalmaz.

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői ezen a héten is összeállították az Európa Liga selejtezőire szelvényüket, amivel jól lehet keresni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket:

Krasznodar-Dortmund
Tipp: A mérkőzés góljai 2,5 felett
Odds:
1.50 @ Tippmixpro

A németek ugyan már továbbjutottak, de az első helyet meg akarják szerezni, hogy könnyebb ágra kerüljenek, míg az oroszoknak még kaparniuk kell, hogy ott lehessenek az egyenes kieséses szakaszban. Avagy egy nyíltsisakos, támadófelfogású meccset várhatunk, mint amilyet a gárdák a Signal Iduna Parkban is játszottak, amikor a Borussia 2-1-re nyerni tudott. Egyébként is, mind a Dortmund, mind a Krasznodar igen gólgazdag meccseket játszik, avagy nem lenne meglepő, ha ezúttal is legalább három találat hozna a felek összecsapása.

[2089395] 2015-11-26 17:00:00 FC Krasnodar - Borussia Dortmundx;

Villarreal-Rapid Wien
Tipp: A mérkőzés góljai 2,5 felett
Odds: 
1.65 @ Tippmixpro

A Rapid Wien bombaformában van, amit jól tükröz, hogy a bécsiek eddig valamennyi meccsüket megnyerték az EL-ben, vagyis már továbbjutottak csoportjukból. Arról nem is beszélve, hogy a zöld-fehérek legutóbbi kilenc (!) találkozóján legalább három gól mindig született. Erre ismételten jó esély van, hiszen a Villarreal is remek támadópotenciállal rendelkezik, na, meg a felek odavágóján is született három találat. A spanyoloknak egyébiránt menniük kell előre, hogy bebiztosítsák továbbjutásukat és megelőzzék az osztrákokat, ezt pedig kihasználhatják a vendégek, avagy újfent egy gólgazdag mérkőzés várható, ahol minden nehézség nélkül eshet legalább három gól.

[2089468] 2015-11-26 21:05:00 Villarreal - Rapid Wienx;

AZ Alkmaar-Partizan Belgrád
Tipp: AZ Alkmaar
Odds:
1.92 @ Tippmixpro

Noha a Partizan 3-2-re legyőzte az odavágón az Alkmaart és a hollandok a csoport utolsó helyén kullognak, az AZ visszavághat, és előzhet is csütörtökön, vagyis életben tarthatja továbbjutási reményeit. Ezt a hazaiak jó formájára alapozzuk, illetve arra, hogy a vendégeknél nem rég volt edzőcsere, ráadásul rengeteg szerb játékos bajlódik sérüléssel, és igen tartalékos lesz a belgrádi alakulat. Avagy egyáltalán nem lenne meglepő, ha az Alkmaar behúzná a csütörtöki meccset.

[2089480] 2015-11-26 19:00:00 AZ Alkmaar - Partizan Belgradx;
A hatharom.com csütörtöki szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Esemény Tipp Odds
Csütörtök, 17:00 INFO Krasznodar-Dortmund A mérkőzés góljai 2,5 felett 1.50 @ TippmixPro
Csütörtök, 21:05 INFO Villarreal-Rapid Wien A mérkőzés góljai 2,5 felett 1.65 @ TippmixPro
Csütörtök, 19:00 INFO AZ Alkmaar-Partizan Belgrád AZ Alkmaar 1.92 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 4,75