BL

A Juve ismét megtréfálhatja a Cityt

  • hatharom.com

A tavalyi BL-döntős ezúttal hazai pályán fektetheti két vállra a Manchester City gárdáját.

Dybaláék hazai pályán is lenyomhatják a Cityt. - Fotó: myjuventus.net

A Bajnokok Ligájában, Sevillában kiharcolt továbbjutást követően pocsék formába került a Manchester City, hiszen a Premier League tök utolsója, az Aston Villa ellen csak gól nélküli döntetlenre voltak képesek Manuel Pellegriniék, míg hétvégén 4-1-re (!) kaptak ki hazai pályán a Liverpooltól.

A gyengélkedés fő oka, hogy a csapat kulcsjátékosai közül többen is sérültek, hiszen a chilei szakvezető a Juventus ellen még mindig nem számíthat Wilfried Bonyra, David Silvára, Vincent Kompanyra, Pablo Zabaletára, Eliaquim Mangalára és Samir Nasrira. Látható, hogy a védelem oszlopos négy tagjából három is maródi, illetve a két játékmester, Silva és Nasri is. És akkor ott van még Sergio Agüero is, aki még mindig nem 100 százalékos, de muszáj játszania - a Vörösök ellen 66 percet bírt -, mert a másik komoly csatár, Bony is sérült.

[2088262] 2015-11-25 20:45:00 Juventus - Manchester Cityx

Mindezek tükrében túl sok jóra nem számíthatnak az angolok szerdán, főleg, ha figyelembe vesszük azt, hogy a Zebrák egyre jobb passzban vannak. A hazaiak legutóbbi három bajnokijukat megnyerték, aminek köszönhetően már a hatodik helyen állnak a Serie A-ban, ráadásul a Bajnokok Ligájában karnyújtásnyira vannak a továbbjutástól. Akár már szerdán kiharcolhatják az egyenes kieséses szakaszba lépést, amihez az kell, hogy legyőzzék az angol óriást.

Erre véleményünk szerint pedig minden esélye megvan az olaszoknak, hiszen ahogy említettük, jó formában vannak, ami annak tudható be, hogy Massimiliano Allegrinek mostanra sikerült befoltoznia a lyukakat, amik a nyári távozásokkal keletkeztek, de fogalmazhatunk úgy is, hogy az új arcoknak ennyi idő kellett a beépüléshez. Főleg Paulo Dybala került elemébe, az argentin már hat találatnál jár, hétvégén pont az ő góljával nyertek a Zebrák a nagy rivális Milan ellen.

Az olaszoknál is lesznek ugyan kimaradók - Roberto Pereyra, Kwadwo Asamoah, Simone Padoin, Hernanes, Sami Khedira, Patrice Evra, Martín Cáceres - de meg sem közelítik az angol hiányzók minőségét, és fontosságát. Ezen kívül nem árt figyelembe venni azt, hogy a Juve már Manchesterben is nyerni tudott, az angolok maguk alatt és formán kívül vannak, és mivel már továbbjutottak számukra olyannyira nem fontos a találkozó, mint a hazaiaknak. Ezek tükrében véleményünk szerint nagy esély van a Zebrák győzelmére amellyel most bőven megduplázhatjuk a feltett pénzünket.

Háromesélyes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Juventus Döntetlen Manchester City
2.15 3.20 3.30
[2088262] 2015-11-25 20:45:00 Juventus - Manchester Cityx;