Sportfogadás

Íme, a BL-kombink!

  • hatharom.com

Hétközi kombival jelentkezünk, ezúttal Bajnokok Ligája találkozók szerepelnek szelvényünkön.

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították szelvényüket a Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójára is, amivel bőven lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket:

Bayern München-Olimpiakosz
Tipp: A mérkőzés góljai 3,5 felett és a Bayern München nyer
Odds:
1.95 @ Tippmixpro

Noha a keddi meccsel együtt még hét mérkőzést játszik a 2015-ös évben a Bayern München, messze ez lesz a legfontosabb a bajorok számára. Mivel amennyiben diadalmaskodnak Pep Guardioláék az Olimpiakosz ellen, úgy megnyerik csoportjukat, avagy kényelmes helyzetből várhatják az egyenes kiesésest szakasz. Ennek köszönhetően biztos, hogy komolyan veszik a hazaiak a találkozót, avagy véleményünk szerint a müncheniek sikere biztosan nem marad el, sőt parádés győzelmet arathatnak a görögök ellen. Köszönhetően annak, hogy a bajoroknál az idei év húzóemberei közül mindenki bevethető lesz, az Allianz Arénában pedig nagyon megy a csapatnak a Bajnokok Ligájában is, hiszen a Dinamo Zágrábot 5-0-ra, míg az Arsenalt 5-1-re verték Robert Lewandowskiék. Ezek után gyakorlatilag borítékolható, hogy sok gólt és Bayern München-sikert hoz a keddi mérkőzés.

[2088191] 2015-11-24 20:45:00 Bayern München - Olimpiakoszx;

BATE Boriszov-Bayer Leverkusen
Tipp: Bayer Leverkusen
Odds: 
1.65 @ Tippmixpro

Hazai pályán sima 4-1-re nyert a Bayer Leverkusen a BATE Boriszov ellen, és bizony Roger Schmidt csapata most sem hibázhat. Élet-halál kérdés nekik a siker, hiszen a Roma ellen egymás elleni összevetésben gyengébbek a németek. A Gyógyszergyári alakulat nincs igazán jó formában, de a hármas vereségsorozatukat sikerült megszakítaniuk az Eintracht Frankfurt ellen. A fehérorosz csapat meg tudta tréfálni hazai pályán a Romát, de úgy hisszük, egyszer volt Boriszovban kutyavásár. Nyerni fog a Kusen Fehéroroszországban is.

[2088178] 2015-11-24 18:00:00 BATE Borisov - Bayer Leverkusenx;

CSZKA Moszkva-Wolfsburg
Tipp: Döntetlen vagy Wolfsburg
Odds: 
1.59 @ Tippmixpro

Nagyon gyenge formában van a CSZKA Moszkva, hiszen utolsó négy meccsüket elveszítették. Így túl sok esélyük nem maradt a továbbjutásra, egyetlen lehetőségük, hogy legyőzzék a Wolfsburgot hazai pályán. A Farkasok hétvégén magabiztosan legyőzték a Werder Brement, így mindenképpen ők várhatják optimistábban a mérkőzést. Jobb csapatnak tartjuk a németeket, így az orosz fővárosból legalább egy pontot elhoznak szerintünk.

[2088238] 2015-11-25 18:00:00 CSZKA Moszkva - Wolfsburgx;
A hatharom.com BL-szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Esemény Tipp Odds
Kedd, 20:45 INFO Bayern München-Olimpiakosz A mérkőzés góljai 3,5 felett és a Bayern München nyer 1.95 @ TippmixPro
Kedd, 18:00 INFO BATE Boriszov-Bayer Leverkusen Bayer Leverkusen 1.65 @ TippmixPro
Szerda, 18:00 INFO CSZKA Moszkva-Wolfsburg Döntetlen vagy Wolfsburg 1.59 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 5,12