Karrier

Benítez vagy Mourinho fejét veszik először?

A bukmékerek szerint nem valószínű, hogy nyár előtt bármelyik tréner elhagyja a csapatát.

Hétfő este megerősítették Rafa Benítezt a Real Madrid edzői székében, így egyelőre nem veszi át a helyét sem Carlo Ancelotti, sem pedig Zinedine Zidane. Eközben Londonban is folyamatosan téma José Mourinho jövője, habár a Chelsea már-már mutat életjeleket, utolsó két hazai mérkőzésüket megnyerték a Kékek. Hogy valamelyik csapatnál lesz-e váltás mostanság, nehéz megjósolni, de aki biztos benne, hogy nyár előtt felállítják legalább az egyik sztáredzőt, fogadhat a "halványzöld" irodánál.

A következő tréner, akit kirúgnak 2016. június 1-je előtt
Egyikük sem távozik 2.00
Rafa Benítez megy először 2.30
José Mourinho megy először 5.50

A szóban forgó bukmékernél azt valószínűsítik, hogy június 1-jén még mind Benítez, mind pedig Mourinho állása meglesz. A dolog érdekessége, hogy kétszeres oddsszal arra is fogadhatunk, hogy május 15-én még Rafa Benítez lesz a Real Madrid trénere, valamint arra is, hogy szeptember 1-jén ki irányítja a Blancókat.

2016. május 15-én még Rafa Benítez lesz a Real Madrid trénere
Igen Nem
2.00 1.75

Mi úgy véljük, teljesen kizárt, hogy Mourinho "nyerje" a versenyt, vagy egyikük sem távozik vagy pedig a Real Madrid vált először trénert. Sok dolog szól Benítez ellen, de a legfontosabb a szurkolói faktor, hiszen amíg a portugál mestert a gyenge eredmények ellenére is imádják Londonban, addig Rafát azonnal elküldené a legtöbb Real-fanatikus.

A héten mindkét csapat pályára lép a Bajnokok Ligájában is, a Chelsea Izraelbe látogat, míg a Real Madrid Donyeckbe. Diego Costáék győzelmére 1.35-ért, míg Ronaldóék sikerére 1.88-ért tehetünk pénzt a   -n.

2015-11-24;42
2015-11-25;42