BL

A Farkasok is térdre ereszkedhetnek Neymarék előtt

  • hatharom.com

A Real Madrid után a Roma meg sem kottyanhat a bombaformában lévő Barcelona számára.

Neymaréknak nem okozhat gondot a Roma legyőzése.

A csoportelsőség a tét a Barcelona számára a keddi, Roma elleni Bajnokok Ligája találkozón, amit alighanem meg is szerez a katalán gárda a Camp Noúban.

Merthogy pazar formában vannak Neymarék, hiszen sorra nyerik mérkőzéseiket, szombaton például legnagyobb riválisuk, a Real Madrid otthonában tudtak győzni, méghozzá 4-0-ra. Luis Enrique csapata a játék minden elemében felülmúlta ellenfelét, a játékosok élvezték a futballt, egyszerűen nem tudtak hibázni.

Az óriási siker mellett annak is örülhettek a gránátvörös-kékek, hogy csapatuk első számú sztárja, Lionel Messi felépült sérüléséből, avagy most már minden kulcsjátékos bevethető a hazaiaknál, mivel már csak Rafinha és Douglas marad ki biztosan, míg Javier Masherano játékára is mutatkozik némi esély.

[2088179] 2015-11-24 20:45:00 Barcelona - Romax

Ilyen előjelek után még egy bombaformában lévő Romát is könnyedén két vállra fektetnék a barcelonaiak, azonban a Farkasok egyáltalán nincsenek formában, a válogatott mérkőzések okozta szüntet után a Bologna otthonában mindössze 2-2-es döntetlenre voltak képesek a bordó-sárgák.

Házon kívül amúgy sem megy Edin Dzekoéknak - például még a BATE Boriszov otthonában is simán kikaptak -, ráadásul jó pár kulcsjátékosára nem számíthat Rudi Garcia: Kevin Strootman, Elio Capradossi, Francesco Totti, Gervinho és Mohamed Salah is sérült, míg Daniele De Rossi nagy eséllyel kihagyja csapata keddi találkozóját Barcelonában, szintén sérülés miatt.

A Barca perpillanat tehát sokkal jobb passzban van, jobb előjelekkel várja a meccset, mint a Roma, arról nem is beszélve, hogy lényegesen nagyobb játékerőt képvisel, ráadásul hazai pályán játszhat, ahol idén valamennyi komoly tétmérkőzését megnyerte. Úgy véljük, hogy mindezek után könnyedén, legalább két góllal diadalmaskodnak Neymarék, amivel egyúttal csoportjukat is megnyerik.

Európai hendikepes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Barcelona -1 Döntetlen (Barcelona -1) Roma +1
1.60 3.95 3.55
[2088179] 2015-11-24 20:45:00 Barcelona - Romax;