Heti műsor

Folytatódik a Bajnokok Ligája!

  • hatharom.com

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

A Barcelona ezúttal a Romát intézheti el.

A hét rangadói

A Barcelona kedden megnyerheti Bajnokok Ligája csoportját, amennyiben legyőzi a Roma együttesét. Erre minden esélye megvan Lionel Messiéknek, hiszen a katalánok bombaformában vannak, hétvégén legnagyobb riválisuk, a Real Madrid otthonában nyertek 4-0-ra. Ezzel szemben a Roma még a Bologna otthonában sem tudott nyerni, avagy túl sok mindenre nem számíthatunk a Farkasoktól a Camp Noúban. A bukmékereknél egyértelmű favorit a gránátvörös-kék együttes, vagyis nem lenne meglepő, ha a hazaiak legalább két góllal nyernének, amely fogadási lehetőségre a     1.65-szörös pénzt kínál.

Szerdán Torinóban rendeznek óriási rangadót, ahol a tavalyi BL-döntős Juventus fogadja a Manchester Cityt. A felek főpróbája felemásra sikeredett, hiszen az angolok hazai pályán 4-1-re (!) kaptak ki a Liverpooltól, míg az olaszok otthoni környezetükben a Milan ellen nyertek rangadót. A torinóiak idegenben is megtréfálták a manchesterieket, s látva a gárdák hétvégi mérkőzéseit, illetve a City sérültjeinek számát, nem csoda, hogy a Zebrák a favoritok a hétközi összecsapást megelőzően. A magyar online fogadóiroda 2.15-szörös szorzót kínál a fekete-fehérekre, míg a vendégek pontszerzése (X2) 1.63-szoros oddson fogadható.

A hétvégi bajnoki mérkőzések közül kiemelkedik a vasárnapi, londoni derbi, ahol a Chelsea a Tottenham együtteséhez látogat. A felek közül a hazaiak vannak összességében jobb passzban, amit a Premier League tabellája is alátámaszt. Ám a héten még sok minden változhat, hiszen a Kékek Bajnokok Ligája, míg a Spurs Európa Liga találkozót vív meg. Ha a Maccabi elleni találkozót is megnyernék Jósé Mourinhóék - erre egyébként óriási esély van -, akkor a játékosok önbizalma olyannyira helyre billenhetne, hogy akár a White Hart Lane-t is bevehetnék. Ez egyelőre még csak fikció, az viszont nem, hogy a bukmékereknél perpillanat abszolút háromesélyesnek számít a mérkőzés, avagy aki eltalálja a mérkőzést, az biztos, hogy nagyot kaszál.

Újabb rangadó vár a Fradira

Az elmúlt héten a Ferencváros elszenvedte első vereségét a Magyar Kupában és NB I-ben is, a zöld-fehérek a Csákvár és az MTK otthonában kaptak ki. Thomas Doll együttesére ismételten rangadó vár, a IX. kerületiek a formába lendülő Debrecent látják vendégül szombat kora este. A mérkőzés esélyese a Fradi, azonban nem lennénk meglepve, ha a Loki alaposan megnehezíteni a gödörben lévő hazaiak dolgát.

Az egyre jobb passzban lévő Videoton az FTC "szüzességét" elvevő MTK-t fogadja, avagy Horváth Ferenc eddigi legnehezebb mérkőzésére készül a Vidi kispadján. A bukmékereknél ugyan a piros-kékek az esélyesebbek, azonban a fővárosi csapatot szombati sikere nem szabad leírni.

A Diósgyőrre kőkemény 90 perc vár a második helyezett Paks ellen, míg a Haladás-Újpest mérkőzés abszolút kiszámíthatatlan. Szintúgy, mint a Honvéd-Békéscsaba, ahol ugyan a hazaiak számítanak esélyesnek a fogadóirodák szerint, azonban a lila-fehérek lényegesen jobb passzban vannak az utóbbi hetekben, mint a fővárosiak. A Vasas-Puskás Akadémia találkozón a bajnokság két legrosszabb formájában lévő csapata csap össze, avagy ember legyen a talpán, aki helyes tippet tud adni a felek angyalföldi mérkőzésére.

Fogadás az NB I 16. fordulójára - a    oddsai
Dátum Mérkőzés 1 X 2
Szombat, 15:30 INFO Diósgyőr-Paks 2.75 3.25 2.45
Szombat, 15:30 INFO Haladás-Újpest 2.35 3.25 2.85
Szombat, 15:30 INFO Honvéd-Békéscsaba 1.73 3.50 4.60
Szombat, 15:30 INFO Vasas-Puskás Akadémia 2.35 3.25 2.85
Szombat, 15:30 INFO Videoton-MTK 1.90 3.40 3.80
Szombat, 18:00 INFO Ferencváros-Debrecen 1.60 3.50 5.80

 

Amire még érdemes figyelni

Fociból a hét elején a Bajnokok Ligája és az Európa Liga találkozókra, míg hétvégén a bajnoki mérkőzésre lesz érdemes figyelni. A kézilabda-bajnokságokban folytatódik a nagyüzem, továbbá a Veszprém és a Szeged ismételten pályára lép a Bajnokok Ligájában. Természetesen a szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Logibet-en, illetve a fórum aloldalunkon.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal és aLogibet-tel tartani, hiszen ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!