BL

Nyolc sérült a kulcsmeccs előtt

Arséne Wengernek több fontos játékosát is nélkülöznie kell a Dinamo Zágráb ellen.

Tovább tart az Arsenal vesszőfutása, az Ágyúsok október vége óta nyeretlenek a különböző sorozatokban. A Premier League-ben előbb a Tottenham rabolt pontot az Emirates-ből, hétvégén pedig a West Bromwich ellen szenvedtek vereséget Arséne Wenger tanítványai, ám ami még ennél is nagyobb gondot okoz, az a csapatra jellemző szokásos sérüléshullám ismételt jelentkezése.

TippmixPro
  1 X 2
Arsenal-Dinamo Zágráb 1.18 6.25 13.50

Nem elég, hogy Birmignhamben nyert helyzetből kapott ki a Manchester Cityt üldöző Arsenal, ráadásul elvesztették Coquelint és Artetát is, így a hiányzók listájára ők ketten is felkerültek Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Walcott, Welbeck, Wilshere és Rosicky mellé. Rosszabbkor tehát nem is jöhetne a keddi, Dinamo Zagreb elleni BL-találkozó, melyet kötelező megnyernie az Ágyúsoknak. Hogy Wenger a sérültek miatt milyen kezdőt is küld majd pályára, az egyelőre kérdéses, mindenesetre az egyik szurkoló oldal összeállította a lehetséges csapatot.

Az Arsenal várható kezdője a Dinamo Zagreb ellen
Cech - Debuchy, Gabriel Paulista, Koscielny, Monreal - Joel Campbell, Bielik, Flamini, Alexis Sánchez - Özil - Giroud

A névsorból többeknek azonnal szemet szúrhat a fiatal lengyel védekező középpályás, Krystian Bielik neve. A 17 éves játékos eddig egy Ligakupa-mérkőzésen jutott szóhoz, ám nagyon úgy fest, a horvátok elleni találkozón akár a kezdőbe is kerülhet.

188485

Amennyiben az Arsenal pontot veszít a Dinamo ellen, biztosan nem jut tovább a legjobb 16 közé, ám ha ráadásul még ki is kapnak hazai pályán Özilék, az Európa Liga is elúszott számukra. Ennek megfelelően a fogadóirodák igen alacsony, 1.18-1.22-es szorzót kínálnak a "H"-ra.

[2088190] 2015-11-24 20:45:00 Arsenal - Dinamo Zagrebx;