NB I

A Vasas is behódolhat a Videotonnak

  • hatharom.com

A székesfehérvári csapat nyerheti a piros-kék együttesek hétvégi bajnoki csatáját.

Könnyed siker előtt a Videoton.

A címvédő Videoton a gyenge kezdés után lendületbe jött, s immár a hatodik pozícióba tanyázik, a székesfehérvári együttese pedig az újonc, jelenleg kieső helyen álló Vasas ellen szaporíthatja pontjainak számát hazai pályán.

A Vidi tehát jó formának örvend a bajnokságban, ráadásul a hazaiak a Magyar Kupában is bejutottak a legjobb nyolc közé, hiszen szerdán elbúcsúztatták a Szombathely együttesét a honi kupasorozatban. A sikerek egyértelműen Horváth Ferencnek köszönhetőek, akivel a regnáló bajnok stílusos focit játszik, de ami a legfontosabb eredményes is. Jó hír a fehérváriak számára, hogy a legerősebb csapatukkal léphetnek pályára a hétvégén, hiszen se eltiltottja, se sérültje nincs a Vidinek.

Ugyanez nem mondható el az angyalföldiekről, hiszen Mohamed Remili, Milos Adamovics, Vojo Ubiparip és Hangya Szilveszter is sérült, utóbbi három játékos hétvégi játékára például esély sem mutatkozik. A valamennyi futballista, de főként a csapatkapitány, Remili hiánya lehet érzékeny veszteség, aki vírusos gyomorrontással küzd, és nagy eséllyel nem lép pályára a Sóstói Stadionban.

Azonban nem csak a hiányzók, hanem a Vasas utóbbi hetekben mutatott formája is aggodalomra adhat okot a csapat szimpatizánsai számára, hiszen a piros-kékek utolsó hat tétmeccsükön nem nyertek, a bajnokságban a legutóbbi négy bajnokijukat rendre elbukták, a Magyar Kupából pedig az NB III-as Nyíregyháza ellen estek ki.

Mindezek után egyértelmű számunkra, hogy mely együttes a mérkőzés toronymagas favoritja, az pedig csak hab a tortán, hogy a Vasas 14 éve (!) nem tudott nyerni Székesfehérváron, s legutóbbi négy tétmérkőzését rendre elbukta a Sóstói Stadionban.

Háromesélyes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Videoton Döntetlen Vasas
1.40 4.25 7.55
[2005861] 2015-11-21 15:30:00 Videoton - Vasasx;