Bundesliga

Minden a Bayern mellett szól

  • hatharom.com

A bajorok bombaformában vannak, ráadásul a André Breitenreiter, a Schalke mestere fél csapatára nem számíthat szombaton.

Újabb magabiztos sikert arathat a Bayern München.

Noha korábban a Schalke-Bayern München óriási rangadónak számított a német bajnokságban, manapság már csak az a kérdés, hogy a bajorok hány góllal győzik le a gelsenkircheni együttest.

Ugyanis bombaformában van a listavezető, az idei Bundesliga kiírásban mindössze egy mérkőzést nem tudtak megnyerni Pep Guardiola fiai, ám a Frankfurt elleni 0-0-t követően a piros-kékek az Arsenal ellen 5-1-re, míg a Stuttgart ellen 4-0-ra nyertek. A csapatban minden klappol, mivel a kulcsjátékosok egytől egyig bevethetők, hiszen csak Franck Ribéry - a francia idén még nem játszott, vagyis a csapat nélküle érte el ezen fantasztikus eredményeket -, Juan Bernat, Mario Götze - egyikőjük sem számít manapság alapembernek - és Thiago Alcántara - a spanyolt könnyedén pótolhatja Arturo Vidal - marad ki. Avagy tényleg nem tudunk mit felhozni a Bayern München elleni a szombati mérkőzést megelőzően.

[2002201] 2015-11-21 18:30:00 Schalke 04 - Bayern Münchenx

Nem úgy, mint a Schalke ellen, amely gárdából Atsuto Uchida, Matija Nastasic, Fabian Giefer, Marco Höger, Felix Platte, Johannes Geis, Sidney Sam és Benedikt Höwedes hiányzik majd ilyen vagy olyan okok miatt. Ha még ez nem lenne elég, akkor ott van az is, hogy a gelsenkircheni együttes pocsék formában van, ugyanis a hazaiak legutóbbi hat tétmérkőzésükön (!) nem tudtak nyerni.

Ilyen előjelek után a hazai csapatnak gyakorlatilag esélye sincs a bajorok ellen, pláne ha figyelembe vesszük azt, hogy a Királykékek az utolsó 10 müncheniek ellen megvívott találkozón nem tudtak nyerni, illetve a vendégek a legutóbbi négy bajnoki találkozójukon nem kaptak gólt, ugyanakkor számtalanszor betaláltak.

Mindezek után úgy véljük, hogy egyértelműen csak az a kérdés, hogy Pep Guardioláék hány góllal nyernek a Schalke ellen. Véleményünk szerint legalább két találat biztosan lesz a felek között.

Európai hendikepes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Schalke +1 Döntetlen (Bayern München -1) Bayern München -1
3.50 3.90 1.60
[2002201] 2015-11-21 18:30:00 Schalke 04 - Bayern Münchenx;