Premier League

Tartalékos csapatok rangadóját rendezik Manchesterben

  • hatharom.com

Mind a Manchester Cityből, mind a Liverpoolból legalább fél tucat játékos hagyhatja ki a felek szombati rangadóját.

Megizzadhat a City a Liverpool ellen.

Miután Jürgen Kloppot kinevezték a Liverpool élére, és a német mester új csapatával idegenben legyőzte a Chelsea-t, mindenki alig várta, hogy a Vörösök a tavalyi bajnok után a listavezetővel, a perpillanat legjobb formában lévő angol csapattal, vagyis a Manchester Cityvel is összecsapjanak. Azonban mindkét gárdában temérdek hiányzó lesz, főleg a vendégeknél, vagyis nem igazán lehet lemérni, hogy a Klopp-féle Liverpool mennyire van jelenleg az élcsapatoktól.

Merthogy a vendégeknél Jon Flanagan, Jordan Henderson, Joseph Gomez, Danny Ings, Jordan Rossiter és Mamadou Sakho is biztosan kimarad sérülés miatt, és a hírek szerint rajtuk kívül még többen küzdenek kisebb problémákkal. Ennek köszönhetőn Klopp nem tudja kiállítani a legjobb csapatát, persze még így is lesz potenciál a Vörösökben. Azonban már a legutóbbi mérkőzésen is ezen problémákkal küzdöttek a liverpooliak, s akkor hazai pályán kaptak ki a Manchester Citynél jóval gyengébb Crystal Palace-tól.

[1988833] 2015-11-21 18:30:00 Manchester City - Liverpoolx

Nem várja tehát túl jó passzban a vendégcsapat a szombati mérkőzést, azonban Manuel Pellegrini, a hazaiak mestere sincs irigylésre méltó helyzetben. Tudniillik a manchesterieknél Samir Nasri és David Silva biztosan, míg Vincent Kompany, Sergio Agüero, Pablo Zabaleta, Wilfried Bony és Fabian Delph nagy valószínűséggel sérülés miatt kihagyja a találkozót.

Ez pedig nem egy jó előjel a City számára, hiszen nagyon jól tudjuk, hogy ha a listavezetőnél jó pár kulcsjátékos hiányzik, akkor csapat egy félkarú óriással ér fel. Így volt ez a legutóbbi, Aston Villa elleni találkozón is, amikor az Égszínkeknél a szokásosnál többen is hiányoztak, de még egy erősnek mondható csapattal sem tudták feltörni és legyőzni a Premier League tök utolsó együttesét.

Az eddigiekből kiderül, hogy mindkét alakulat perpillanat több sebből vérzik, kulcsjátékosok sora maradhat ki, s mivel a felek komoly eredménykényszer alatt lépnek pályára, így érdemes lehet kevés gólra fogadni. A bátrak már a 2,5-nél kevesebb találattal is nagyot kaszálhatnak, de a felek legutóbbi nyolc egymás elleni ütközetén minimum három találat mindig volt, és még a 3,5-nél kevesebb gólra is jól fizetnek a bukmékerek.

Fogadás a mérkőzés góljainak számára - a     szorzói
3,5 alatt 3,5 felett
1.40 2.60
[1988833] 2015-11-21 18:30:00 Manchester City - Liverpoolx;