Sportfogadás

Még a Real-Barcára is tippeltünk!

  • hatharom.com

Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői erre a hétvégére is összeállították szelvényüket, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket:

Real Madrid-Barcelona
Tipp: Barcelona
Odds:
2.70 @ Tippmixpro

Az idei Real Madrid, Rafa Beníteznek köszönhetően, nem úgy teljesít, mint a korábbi években. A Királyi Gárda ráadásul a legutóbbi fordulóban meglepetésre 3-2-re kikapott Sevillában, avagy ponthátrányba került az ősi rivális Barcelonával szemben, tehát a győzelmi kényszer a hazaiakon lesz. Ezt könnyedén kihasználhatja a Barca, amely az utóbbi hetekben formába lendült, és még Lionel Messi hiányának ellenére is parádésan teljesít. Bár a hírek szerint az argentin zseni már szombaton pályára léphet, avagy ilyen körülmények és előjelek után,. szembe megyünk a bukikkal és a Barcelonára fogadunk

[2030194] 2015-11-21 18:15:00 Real Madrid - Barcelonax;

Internazionale-Frosinone
Tipp: Hazai és nem szerez mindkét csapat gólt
Odds: 
1.75 @ Tippmixpro

A két csapat ide teljesítménye önmagáért beszél, a Frosinone valószínűleg kiesik, az Inter pedig harcban lehet a bajnoki címért. A milánói gárdának egyetlen kínos vereség csúszott csak be hazai pályán, ezt leszámítva négy darab 1-0 és egy 0-0-t hoztak össze. A védelmük rendkívül stabil, a támadóik pedig egy-egy gólt mindig összehoznak valahogy. Ezzel szemben a Frosinone nem túl gólképes csapat. Idegenben eddig két gólt sikerült szerezniük, egyet a Juventus, egyed pedig a Fiorentina ellen. Nem csoda, hogy csak egyetlen pontot hoztak össze otthonuktól távol. 1-0-tól 5-0-ig bármi benne van a pakliban, de nem gondolnánk, hogy éppen a gyengécske újonc lesz az a gárda, amely másodszor gólt tud szerezni a San Siróban idén.

[2060510] 2015-11-22 20:45:00 Inter - Frosinonex;

San Diego Chargers-Kansas City Chiefs
Tipp: Kansas City
Odds: 
1.50 @ Tippmixpro

Néhány hete elég kilátástalan helyzetben volt mindkét csapat, a San Diego tovább csúszott a lejtőn, immáron öt meccse nem tudott nyerni, a Kansas City viszont megtáltosodott és sorozatban három mérkőzést húzott be, köztük két pozitív mérleggel álló csapat ellen. Ezzel a főnökök is bejelentkeztek az egyik wild cardért, de ehhez elengedhetetlen, hogy ezt a csoportrangadót megnyerjék. Nem kérdés, hogy többre hivatott a Chargers, mint a 2-7, de a szoros meccseken rendre nem tudtak felül kerekedni. Philip Rivers nagy formában, de ő egymaga nem elég, most ráadásul neki sem lesz könnyű dolga, a Chiefs elit passzsiettetői megehetik reggelire a hazaiak felforgatott támadófalát. Vendég oldalon meglehetősen jól megy az offense-nek, annak ellenére, hogy néhány hete elveszítették a legjobb játékosukat, Jamaal Charles-t. Annyit mindig sikerült feltenniük a táblára, ami a győzelemhez elég, ez nyilván köszönhető a védelemnek is, amely 14 pontnál többet az elmúlt három hétben egyetlen csapatnak sem engedett. A hazai pálya és a bye week ellenére is, nálunk a Kansas a befutó.

A hatharom.com hétvégi szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Sportág Esemény Tipp Odds
Szombat, 18:15 INFO Labdarúgás Real Madrid-Barcelona Barcelona 2.70 @ TippmixPro
Vasárnap, 20:45 INFO Labdarúgás Internazionale-Frosinone Hazai és nem szerez mindkét csapat gólt 1.75 @ TippmixPro
Vasárnap, 22:05 Amerikai foci San Diego Chargers-Kansas City Chiefs Kansas City 1.50 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 7,09