Premier League

Nehéz meccs vár a MU-ra

  • hatharom.com

A Vörös Ördögök a Watford együtteséhez látogatnak a Premier League 13. fordulójának nyitómérkőzésén.

A MU megéghet a Watford otthonában.

Nem is kívánhatott volna kellemesebb ellenfelet a Manchester United együttese a válogatott mérkőzéseket követően, mint a Watford gárdája, hiszen a MU az újoncot a legutóbbi hat tétmérkőzésén rendre legyőzte. Azonban a vendégeknek nem igazán megy mostanság, ráadásul temérdek sérültje van a Vörös Ördögöknek.

A hírek szerint Marouane Fellaini, Antonio Valencia, Anthony Martial, Luke Shaw, Michael Carrick, Marcos Rojo, Wayne Rooney és Patrick McNair is kihagyja a találkozót, avagy Louis van Gaal több kulcsjátékosára nem számíthat. Ezen futballisták hiányában pedig pokolian kemény meccs vár a vendégekre, hiszen az amúgy sem túl acélos támadóegység még gyengébb lesz, mint szokott és a védelem sem a megszokott összeállításban léphet pályára. Igaz, a manchesteriek hátsó alakzatára nem lehet panasz az utóbbi hetekben, mivel az utolsó öt tétmérkőzésén nem kapott gólt.

[1988838] 2015-11-21 13:45:00 Watford - Manchester Unitedx

Ami a hazaiakat illeti, a Watford újonc létre jól teljesít az élvonalban, hiszen 12 forduló alatt már 16 pontot gyűjtöttek a sárga-feketék, és nyolc ponttal előzik meg a kieső helyen tanyázó Bournemouth gárdáját. A csapat a sikereit a magabiztos és acélos védekezésének köszönheti, mivel a Lódarazsak mindössze 12 gólt kaptak eddig, ami holtversenyben a negyedik legjobb teljesítmény a Premier League-ben. Azonban mivel a védekezésre rengeteget fordít az újonc, a támadásokra sokszor már nem marad elég energia, ráadásul a helyzetkihasználással is gondjaik vannak Quique Flores fiainak, így nem meglepő, hogy mindössze csak 11 gólt szereztek a watfordiak, ami az egyik leggyengébb mutató az angol élvonalban.

Úgy véljük, hogy az eddig elhangzottak alapján teljesen egyértelműnek tűnik, hogy aligha lesz gólparádé a felek szombati meccsén, avagy az egyik legjobb és legbiztosabb fogadásnak az ütközetre, a mérkőzés találatainak száma 2,5 alatt számít.

Fogadás a mérkőzés góljainak számára - a     szorzói
2,5 alatt 2,5 felett
1.55 2.20
[1988838] 2015-11-21 13:45:00 Watford - Manchester Unitedx;