Tenisz-vb

Djokovics és Federer is győzelemmel kezdhet

  • hatharom.com

Vasárnap Londonban két mérkőzéssel kezdetét veszi a férfi tenisz-világbajnokság.

Profi tenisz tippeket szeretnél? Látogass el a LOGIBET.COM-ra, ahol a legjobb hazai és nemzetközi tipsterek tippjei közül válogathatsz!

Az első egyéni mérkőzésen rögtön bemutatkozik a címvédő, Novak Djokovics ellenfele a világranglista-nyolcadik Kei Nisikori lesz. Az előzetesben már ecsetelgettük, hogy a szerb világelső micsoda fantasztikus formában érkezett az angol fővárosba - 22 mérkőzés óta nem talált legyőzőre -, ha Londonban sem fog lassítani, akkor nem csak Nisikorinak, de a többieknek sem lesz esélye. A japán egyébként elég gyenge hónapokon van túl, gyakorlatilag a Roland Garros óta csak keresi önmagát. Több kisebb-nagyobb sérülés is hátráltatta, bő egy hete Párizsban is feladni kényszerült a meccsét, akkor a nyakával voltak problémái. Nem tűnt súlyos sérülésnek, inkább óvatosságból nem erőltette tovább a játékot, de mindenesetre a felkészülése így messze nem volt zavartalan. Élete teniszét kellene hoznia Nisikorinak ahhoz, hogy legyen bármiféle esélye is a győzelemre, de jelenleg nem látjuk erre képesnek.

Ki nyeri a mérkőzést?
Novak Djokovics Kei Nisikori
TippmixPro @ 1.04 TippmixPro @ 7.00

A nyitónap másik egyéni meccsén Roger Federer és Tomás Berdych feszül egymásnak. Oddsok alapján itt sem sok izgalomra számíthatunk, a formákat nézve viszont szorosabb meccsnek ígérkezik, mint a másik. A svájci legenda a US Open óta nem olyan meggyőző, Bázelben nyert hetedik alkalommal is, mellette viszont Párizsban és Sanghajban is korán kiesett, ráadásul a svájci tornát sem olyan meggyőző játékkal húzta be. Berdych sem sziporkázott itt a szezon második felében, bár a két kisebb tornagyőzelme, Sencsenben és Stockholban biztosan jót tett az önbizalmának. A cseh arra mindig is képes volt, hogy felvegye a kesztyűt a nagy hármassal, legyőzni őket viszont csak elvétve sikerült neki. Most is inkább egy szettre lehet jó, de a végén várhatóan a hatszoros bajnok helvét fog örülni. Federer 2-1-es sikerére 3.30-szoros pénzt fizetnek a    -nál.

Ki nyeri a mérkőzést?
Roger Federer Tomás Berdych
TippmixPro @ 1.18 TippmixPro @ 3.70