Serie A

Vérre, verítékre felkészülni, jön a római derbi!

megosztom

A Roma várja jobb formában a fővárosi rangadót, de csupán a hatalmas küzdelem a biztos.

Vérmérséklet kérdése, hogy kinek melyik a kedvenc itáliai városi derbije, de az utóbbi években nem is kérdés, hogy a fontossági sorrendben átvette a vezetést a római csata a milánóitól. A Farkasok és a Sasok idén is jól szerepelnek, így most sem várhatunk mást, csak nagy csatát, lapokat és hihetetlen indulatokat.

[2060490] 2015-11-08 15:00:00 Roma - Laziox

No, a jó szereplés nem az ezúttal "idegenben" játszó Lazióra jellemző az elmúlt hetekben, hiszen a bajnokságban épp a botladozós korszakukat élik Stefano Pioli fiai. A Sassuolo, Atalanta és Milan elleni, egytől-egyig nem várt vereségnek köszönhetően immáron hetedik helyre csúszott vissza a csapat, amelyet csak kicsit árnyal a meggyőző európai kupaszereplés. A két csapat közül valószínűleg a Lazio kulcsemberei kipihentebbek, hiszen a Lazio csak tartalékos csapattal utazott el Trondheimbe csütörtökön, míg a Roma élet-halál meccsen nyert a Leverkusen ellen.

A nehézkes BL-csoport mellett is kijut mostanság a rangadókból a Farkasoknak, két hete a Fiorentina, egy hete pedig az Inter ellen játszottak Gervinhóék, felemás sikerrel. A kicsit meglepő milánói vereséget követően a bordó-fehérek a tabella harmadik helyére csúsztak vissza, aggodalomra azonban semmi ok, hiszen az élmezőny rendkívül szoros.  A Romából többen is hiányozni fognak vasárnap délután, név szerint: Totti, Pjanic, De Rossi és Maicon.

[2060490] 2015-11-08 15:00:00 Roma - Laziox;

A legtöbb római derbihez hasonlóan, ez sem tartozik a könnyen tippelhető kategóriába. Az elmúlt négy évben a csapatok nagyon hasonló teljesítményt nyújtottak, így mi inkább a formára alapozva tippelünk a hazai sikerre, mintsem a két csapat közös múltjára tekintettel.

hatharom.com-tipp: Roma
TippmixPro @1.90
2015-11-07;55
2015-11-08;55
186871
megosztom