Bundesliga

Ha egy üzlet beindul

  • hatharom.com

Zsinórban negyedik bajnoki győzelmére készül, a már dobogós pozícióban lévő Wolfsburg együttese.

Draxleréknek a Mainz sem okozhat gondot. - Fotó: caughtoffside.com

Noha legutóbbi hat tétmérkőzéséből "csak" négyet nyert meg a Wolfsburg, kiesett a Német Kupából, míg a Bajnokok Ligájában lecsúszott a harmadik helyre, a Bundesligába nagyon megy a Farkasoknak.

Tudniillik a zöld-fehérek az utolsó három bajnoki találkozójukat behúzták, múlt hét szombaton például a Leverkusen elleni rangadón diadalmaskodtak. A sikerek egyik kulcsfigurája a nyáron szerződtetett Julian Draxler, aki egyre inkább beilleszkedik a Wolfsburg játékába, a kiszolgálások mellett mostanában már a gólokkal sem marad adós. Persze egy fecske nem csinál nyarat, vagyis a többiek remeklése mellett sem lehet elmenni szó nélkül. A sérültek száma is egyre kevesebb Dieter Hecking együttesében, biztosan már csak Robin Knoche hagyja ki a hétvégi bajnokit, avagy a korábbi veretes névsor mindössze egy főre csökkent.

[2002198] 2015-11-07 15:30:00 Mainz 05 - Wolfsburgx

Amíg tehát a Farkasok jó előjelekkel várják a szombati mérkőzést, addig ez a Mainz futballistáiról egyáltalán nem mondható el. A piros-fehérek a legutóbbi négy találkozójukon mindössze egy pontot szereztek, de ami még ennél is kiábrándítóbb statisztika, az az, hogy ezen találkozókon minimum két gólt (!) mindig kaptak, pedig a Borussia Dortmund együttesén kívül nem játszottak komoly csapattal.

Nincs tehát túl jó passzban a hazai társaság, ráadásul szegény csapatot még az ág is húzza, mivel Elkin Soto, Fabian Frei, Henrique Sereno, Christian Clemens, Gianluca Curci és Julian Baumgartlinger sérült, vagyis Martin Scmidt mester gyakorlatilag a fél kezdőcsapatára nem számíthat a .hétvégén

Az eddig elhangzottak alapján minden jel arra mutat, hogy a Wolfsburg zsinórban a negyedik bajnoki mérkőzését is megnyeri a Bundesligában, amivel most jól lehet keresni, hiszen a Farkasok sikerére bőven kétszeres szorzó felett fogadhatunk.

Háromesélyes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Mainz Döntetlen Wolfsburg
3.10 3.40 2.15
[2002198] 2015-11-07 15:30:00 Mainz 05 - Wolfsburgx;