BL

Merész tippünk van a Bayern-Arsenal rangadóra

  • hatharom.com

Noha a Bayern München két hete 2-0-ra kikapott az Arsenal otthonában, és a bajorok legutóbbi két hazai Bajnokok Ligája találkozójukon nem győzték le az Ágyúsokat, mégis úgy véljük, hogy Pep Guardiola együttese visszavág Arséne Wengeréknek.

A Bayern München könnyedén visszavághat az Ágyúsoknak.

Valljuk be, a piros-kékeknek az odavágó nem osztott, szorzott, hiszen az angolok két meglepő vereségének köszönhetően a müncheniek tudták, hogy elég a szerdai meccsüket hozni a piros-fehérek ellen, és biztosan meglesz számukra a csoportelsőség az F jelű négyesben. A sikerre pedig jó esélye van a Bayern Münchennek a hét közepén, hiszen  az Allianz Arénában a szokásoknak megfelelően idén is pazarul teljesít a gárda, mivel valamennyi tétmérkőzését megnyerte otthon, az olyan kaliberű alakulatokat, mint például a Wolfsburg vagy a Borussia Dortmund, 5-1-es (!) zakóval küldte haza.

Ugyan az Eintracht Frankfurt ellen semmi sem jött össze pénteken Pep Guardioláéknak, a csapat összességében pazar formában van, ráadásul a sérültek száma is egyre kevesebb, hiszen a húzóemberek közül csak Franck Ribéry és Mario Götze maródi. Ám a francia az egész szezonban nem játszott, míg Götze manapság inkább már csak a kispadot koptatja. Avagy gyakorlatilag a bajorok a legerősebb csapatukat küldetik pályára, aminek köszönhetően óriási esélyük van a magabiztos sikerre.

[2088188] 2015-11-04 20:45:00 Bayern München - Arsenalx

Már csak azért is, mert a vendégeknél temérdek sérült játékos található a keretben, hiszen Jack Wilshere, Danny Welbeck, Tomas Rosicky, Mathieu Flamini, Mikel Arteta, David Ospina, Alex Oxlade Chamberlain, Aaron Ramsey, Theo Walcott és Héctor Bellerín is maródi. Ez pedig egy igen veretes névsor - egy híján egy komplett csapatról beszélünk -, avagy Arséne Wengernek roppant nehéz dolga lesz azzal kapcsolatban, hogy kiket jelöljön a kezdőbe szerdán.

Egyébként is a piros-fehéreknek idén csak a Premier League-ben megy igazán, múlt héten például 3-0-ra kaptak ki az Angol Ligakupában az alacsonyabb osztályú Sheffield Wednesday ellen. Amit még mindenképp érdemes kiemelni, az nem más, minthogy Arséne Wengerék házon kívül komoly mérkőzést idén nem bírtak nyerni, s ennyi sérülttel a hátuk mögött, egy ilyen pazar formában lévő, bivalyerős klub ellen gyakorlatilag már a pontszerzés is a csodával határos lenne.

Összességében úgy véljük, hogy csak egy csapat lesz a pályán szerdán, az pedig a Bayern München, amely együttes - minden körülményt, tényezőt figyelembe véve - könnyedén legyőzheti legalább két góllal az Arsenalt.

Európai hendikepes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Bayern München -1 Döntetlen (Bayern München -1) Arsenal +1
1.90 3.70 2.75
[2088188] 2015-11-04 20:45:00 Bayern München - Arsenalx;