Sportfogadás

Ezekkel a tippekkel kaszálnánk a BL-ben!

  • hatharom.com

Hétközi kombival jelentkezünk, ezúttal Bajnokok Ligája találkozók szerepelnek szelvényünkön.

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították szelvényüket a Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójára is, amivel bőven lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket:

Asztana-Atlético Madrid
Tipp: Atlético Madrid -1 (európai hendikep)
Odds:
1.85 @ Tippmixpro

Vitathatatlan, hogy az Asztana a Bajnokok Ligája csoportkörébe jutott csapatok közül messze a leggyengébb. A kazahoknak gyakorlatilag minden meccs ajándék, pláne úgy, hogy a Galatasaray ellen már szereztek pontot. Ez óva intheti a madridiakat a keleti látogatásuk előtt, de látva a felek spanyolországi mérkőzését csak és kizárólag az lesz a kérdés kedd délután, hogy az Atlético hány góllal nyer az Asztana otthonában. Mivel a vendégeknél nem lesz hiányzó, és Diego Simeone a legjobbjait küldi pályára, így véleményünk szerint minimum két találattal nyernek majd a Matracosok.

[2088248] 2015-11-03 16:00:00 Lokomotiv Astana - Atlético Madridx;

Bayern München-Arsenal
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds: 
1.65 @ Tippmixpro

Az Ágyúsoknak nemigen van vesztenivalója ezen a mérkőzésen, hiszen jelen állás szerint biztosnak tűnik, hogy Pireuszban nyerniük kell majd az üdvözítő továbbjutáshoz. Egy esetleges pontszerzés vagy még inkább egy győzelem, jelentősen megnövelni Wenger fiainak esélyét. Az angolok az odavágón is megmutatták, hogy nem verhetetlen a Bayern München és mint azt a francia mester elmondta, támadó felfogásban szeretnének pályára lépni. Nem gondoljuk, hogy sok esélye van mindazonáltal a vendégeknek, de egy 3-1-es vereség számunkra épp megfelelő lesz.

[2088188] 2015-11-04 20:45:00 Bayern München - Arsenalx;

Olimpiakosz-Dinamo Zagreb
Tipp: Olimpiakosz
Odds: 
1.45 @ Tippmixpro

Az F-csoport másik derbijére is lövünk egyet! Az Olimpiakosz a zágrábi győzelmével saját kezébe helyezte a sorsát, innentől csak elszúrhatják a továbbjutást. Első lépcsőfokként kötelező lenne legyőzniük a horvát csapatot, hiszen a siker nagy valószínűséggel ideiglenesen hat pont távolságra repítené őket az Arsenaltól. A görög csapat horvátországi sikere után hazai pályán nem botolhat meg, ráadásul a pireusziak parádés formában vannak, hiszen az idei 12 tétmeccsükből csak egyszer nem nyertek, a Bayern München ellen.

[2088189] 2015-11-04 20:45:00 Olimpiakosz - Dinamo Zagrebx;
A hatharom.com BL-szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Esemény Tipp Odds
Kedd, 16:00 INFO Asztana-Atlético Madrid Atlético Madrid -1 (európai hendikep) 1.85 @ TippmixPro
Szerda, 20:45 INFO Bayern München-Arsenal Mindkét csapat szerez gólt 1.65 @ TippmixPro
Szerda, 20:45 INFO Olimpiakosz-Dinamo Zagreb Olimpiakosz 1.45 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 4,43