BL

Sevillában is szenvedhet a City

  • hatharom.com

Két hete csak a ráadásban gyűrte le a City a Sevillát, most viszont akár meg is éghet Pellegrini együttese hispániában.

Konoplyanka és csapata ismét borsot törthet a City orra alá.

Alig két hete a Manchester City egy roppant kemény meccsen, csak a 91. percben lőtt góllal tudta lenyomni a Sevillát a Bajnokok Ligája D-csoportjának harmadik fordulójában. Kedden Spanyolországban találkoznak a felek, avagy biztos, hogy most is egy hasonlóan szoros mérkőzés vár Manuel Pellegrini együttesére.

Már csak azért is, mert a hétvégén a pocsék formában lévő Norwich City ellen is megszenvedtek a manchesteriek, mindössze a 89. percben, büntetőből szerzett találattal tudtak nyerni a Kanárik ellen. Az eredményekre tehát nem, a mutatott játékra viszont bőven van panasz a vendégeknél, ami főleg annak köszönhető, hogy olyan játékosokat kell nélkülöznie a chilei mesternek, mint David Silva, Sergio Agüero vagy Samir Nasri, de Fabian Delph, Gael Clichy és Pablo Zabaleta is szintén maródi. Látható, hogy főleg a támadószekciót érinti érzékenyen a hiányzók névsora, ráadásul Wilfried Bonynak és Raheem Sterlingnek nem igazán megy a játék elöl, avagy borítékolható, hogy a Ramón Sánchez Pizjuán Stadionban is nehéz 90 perc vár az angolokra.

[2088261] 2015-11-03 20:45:00 Sevilla - Manchester Cityx

Ami a hazaiakat illeti, a Sevilla mostanra már összeszedte magát, a rangadókon jól teljesít, míg hazai pályán legutóbbi öt tétmérkőzéséből négyet is meg tudott nyerni. Persze még így sem közelíti meg Unai Emery gárdája tavalyi teljesítményét, de már látszik a fény az alagút végén.

Ami nagyrészt annak köszönhető, hogy a sérültek, hiányzók számra hétről hétre kevesebb, hiszen kedden már csak Betóra, Nico Parejára, Daniel Carricóra és vélhetően Éver Banegára nem számíthat a piros-fehérek mestere. Mindez azt jelenti, hogy a támadósorban a bőség zavarával kell megküzdenie Emerynek, ami nem egy rossz ómen a számukra sorsdöntő Bajnokok Ligája találkozó előtt.

Élet-halál harc lesz összességéből a keddi találkozó a spanyolok szemszögéből, hiszen, ha nem tudnak nyerni, akkor nagyon messzire kerülnek a továbbjutástól. Ennek köszönhetően véleményünk szerint mindent megtesznek majd a sikerért, avagy a Manchester City előtt is adódik bőven gólszerzési lehetőség. Ezeknek, illetve annak köszönhetően, hogy egyik fél sem szokott hibázni a másik kapuja előtt, a mindkét csapat szerez gólt fogadási opcióban látjuk a legnagyobb értéket a keddi találkozóval kapcsolatban.

Mindkét csapat szerez gólt? - a     szorzói
Igen Nem
1.50 2.20
[2088261] 2015-11-03 20:45:00 Sevilla - Manchester Cityx;