Chelsea

Meglepő név válthatja Mourinhót

A semmiből jött elő hirtelen Fabio Capello neve, aki lehagyta már Carlo Ancelottit és Pep Guardiolát is.

Amint arról a hétfői nap folyamán beszámoltunk, a bukiknál egyértelmű favorittá lépett elő José Mourinho, mint a legközelebb menesztett Premier League-tréner. Mi kevésbé vagyunk biztosak benne, hogy ennek van realitása, ugyanakkor sok bukméker foglalkozik már az esetleges utód személyével. Most hirtelen a semmiből előlépett az olasz zseni, Fabio Capello.

Az elmúlt hetekben két nevet lehetett hallani a Chelsea esetében, Carlo Ancelottiét és Pep Guardioláét. Szakértők szerint inkább az olasz mester esetében volt realitása a pletykáknak, hiszen spanyol kollégájával ellentétben, ő jelenleg munkanélküli. A hét elején azonban az egyik mértékadó brit bukméker hirtelen a semmiből lecsökkentette Fabio Capello szorzóját 41-ről egészen 4.5-re. Ami biztos, Capello szívesen ülne le a Chelsea kispadjára.

"Mourinho remek tréner, de úgy tűnik, kicsit kiégett. Madridban is tapasztalható volt, hogy másfél-két év után elveszítette játékosai bizalmát és visszaesett a csapata teljesítménye" - nyilatkozta korábban a 69 éves tréner.

Capello legutóbbi munkahelye Oroszország volt, ám a szbornaja élén nagyon gyenge eredményeket ért csak el. A rutinos mesteredző korábban már dolgozott a ködös Albionban, az angol válogatott élén 42 meccsből 28-at megnyert, ám megítélése így is igen vegyes volt a szigetországban.

Ki lesz a Chelsea következő trénere?
Fabio Capello 4.50
Carlo Ancelotti 5.50
Pep Guardiola 7.00
Diego Simeone 10.00
Brendan Rodgers 11.00
Guus Hiddink 15.00
Antonio Conte 17.00
Frank de Boer 17.00
Ronald Koeman 17.00