Heti műsor

Mi lesz velünk NB I nélkül?

  • hatharom.com

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

Ibra és Ronaldo ismét összecsap. - Fotó: caughtoffside.com

A hét rangadói

Kedden a Bajnokok Ligájában összecsap Zlatan Ibrahimovic és Cristiano Ronaldo, avagy a PSG a Real Madridhoz látogat. A felek szűk egy hónapja Párizsban találkoztak, és akkor egy eseménytelen mérkőzésen, gól nélküli döntetlennel zárult a rangadó. Madridban viszont vélhetően látunk majd gólokat, még úgy is, hogy mindkét félben lesznek hiányzók. A 2,5-nél több találatra 1.65-szörös pénzt kínál a    , míg a legalább négy gólra 2.50-szeres szorzót ajánl a bukméker. Háromesélyben egyébiránt a Real Madrid számít a favoritnak a maga 1.60-szoros oddsával, ha viszont pontot szereznek a vendégek, akkor a tétünk 2.19-szeresét kaphatjuk vissza.

Szerdán a Bayern München visszavágásra készül az Arsenallal szemben, hiszen a németek 2-0-ra kaptak ki Londonban. Noha a bajorok csak döntetlennel hangoltak a hétközi Bajnokok Ligája találkozóra, míg az Ágyúsok nyerni tudtak a Swansea otthonában, egyértelműen a hazai pályáén játszó Pep Guardioláék a favoritok. Ezt nem csak mi, hanem a bukik is így gondolják, hiszen toronymagas esélyesnek számít a Bayern az Allianz Arénában rendezendő mérkőzésen. A magyar online fogadóiroda például mindössze 1.40-szeres szorzón kínálja a hazai győzelmet, de a bajorok legalább kétgólos sikere is csak 1.90-szeres pénzt fizet. Aki viszont kockáztatni szeretne, annak ajánljuk figyelmébe az Arsenal pontszerzését, ami közel háromszoros szorzón fogadható.

Az Ágyúsok hétvégén a Premier League-ben is rangadón lépnek pályára, méghozzá az észak-londonin, ahol a Tottenham gárdáját fogadják. A bajnoki formák alapján egyértelműen az Arsenal van jobb passzban, hiszen legutóbbi öt meccsét megnyerte a ligában, ráadásul 16 gólt (!) szerzett, vagyis tényleg bombaformában vannak Arséne Wengerék. A Tottenham sem teljesít mostanság rosszul, azonban a kék-fehéreknek még hétfőn az Aston Villa, majd csütörtökön az Anderlecht ellen kell pályára lépniük, vagyis jóval fáradtabban várják a hétvégi csúcsrangadót. Összességében nem meglepő, hogy a bukmékereknél az Arsenal a meccs favoritja, nagyjából 1.60-szoros pénzt lehet nyerni az Ágyúsok sikerével.

Nem rendeznek fordulót Magyarországon!

Nem rendeznek fordulót az NB I-ben, mert a magyar játékosok készülnek a Norvégia elleni Eb-pótselejtezőre! Ez abban az esetben tökéletes megoldás lenne, ha válogatottunk csak és kizárólag a hazai élvonalban játszó futballistákra építene. De így, hogy a csapat gerincét adó, külföldön játszó játékosok - Kádár Tamás, Guzmics Richárd, Dzsudzsák Balázs, Nemanja Nikolics, Németh Krisztián és Lovrencsics Gergő - csak egy hét múlva kapcsolódnak be a felkészülésbe, ezért teljesen felesleges elhalasztani egy komplett fordulót. Hiszen mi értelme van olyanokkal gyakoroltatni különböző taktikai variációkat egy hétig, akik közül rengetegen csak epizódszereplők lesznek?

Amire még érdemes figyelni

Fociból a hét elején a különböző nemzetközi kupamérkőzésekre, míg hétvégén a bajnoki mérkőzésre lesz érdemes figyelni. A kézilabda-bajnokságokban folytatódik a nagyüzem, továbbá a Győr és a Ferencváros ismételten pályára lép a Bajnokok Ligájában. Természetesen a szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Logibet-en, illetve a fórum aloldalunkon.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal és aLogibet-tel tartani, hiszen ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!