EURO 2016

Fontos úton indult el a válogatott

  • mlsz.hu

Az A-válogatott keret itthon játszó futballistái vasárnap megkezdték a közös felkészülést a november 12-i és a november 15-i, norvégok elleni pótselejtezőre.

Bernd Storck szövetségi kapitány a norvégok elleni Eb-pótselejtező párharcra való lehető legoptimálisabb és legsikeresebb felkészülés érdekében a szombati NB I-es forduló másnapján megkezdte a közös munkát az A-válogatott keret itthon játszó labdarúgóival. A játékosok nagyobb része feldobódva érkezett meg Telkibe, hiszen a Ferencváros, a Videoton FC és a Haladás is győztes bajnokit zárt szombaton.

A vasárnap a regeneráció jegyében telt, hétfőn egy, kedden pedig már két edzés vár a kerettagokra. A következő napokban fizikai felméréseken is részt vesznek a játékosok, az e heti edzésmunka során az edző stáb szeretne minél átfogóbb képet kapni a kerettagok fizikai mutatóiról.

Az MLSZ TV a vasárnap délutáni érkezést követően Korhut Mihályt, Leandrót és Király Gábort kérdezte a válogatott előtt álló feladatokról.

A párharc egyértelmű esélyese továbbra is Norvégia, a bukmékereknél már csak 1.60 körüli szorzóval lehet fogadni a Vikingek továbbjutására.

Melyik csapat jut ki az Eb-re?
TippmixPro
Norvégia: 1.55 Magyarország: 2.30
[2127947] 2015-11-12 20:45:00 Norvégia - Magyarországx;