Premier League

Megtaláltuk a tökéletes tippet a United hétvégi meccsére!

  • hatharom.com

Vélhetően nem a gólokról szól majd a Crystal Palace-Manchester United összecsapás a hétvégén.

Gödörbe került Louis van Gaal együttese. - Fotó: laacibiin.com

Mind a Crystal Palace, mind a Manchester United megtorpant az utóbbi hetekben, a felek látványos formahanyatláson mennek keresztül, ráadásul a találkozóikon egyre kevesebb a gól, avagy óriási esély van az "underre" szombaton.

Louis van Gaal együttese legutóbbi három tétmérkőzésén nem tudott nyerni, utolsó két meccsén pedig például még gólt sem rúgott, igaz, nem is kapott. A Manchester City ellen összességében nem számít rossz eredménynek a gól nélküli döntetlen, azonban a másodosztályú Middlesbrough ellen az Angol Ligakupában már igen. Pláne úgy, hogy a Vörös Ördögöknek már büntetőből sem ment, hiszen a Boro ellen a tizenegyespárbaj során négyből háromszor is hibáztak Wayne Rooneyék, így szégyenszemre hazai pályán búcsúztak el a másodosztályú riválisukkal szemben.

Ha a csapat gyengélkedése nem lenne elég, akkor nem árt megjegyezni, hogy Antonio Valencia, Luke Shaw és Patrick McNair után James Wilson és a csapat egyik kulcsfigurája, Memphis Depay is kidőlt a sorból, avagy Louis van Gaalnak tényleg egyre több a gondja.

[1988811] 2015-10-31 16:00:00 Crystal Palace - Manchester Unitedx

Alan Pardew sincs irigylésre méltó helyzetben manapság, hiszen amilyen jól kezdte idényét a Crystal Palace, olyan gyengén teljesít az utóbbi hetekben. A válogatott meccsek okozta szünetet követően három tétmérkőzést játszottak a londoniak, s mindhármat elbukták, méghozzá úgy, hogy összesen kilenc gólt (!) kaptak, ami rengeteg ahhoz képest, hogy a korábbi tíz meccsük alatt ugyanennyi találatot szedtek be.

A csatársorral is gondok vannak a Sasoknál, hiszen a termelt gólok számát illetően is visszaesés tapasztalható a piros-kékeknél. Már a helyzetek kidolgozása is gondot okoz Alan Pardewéknak, ami a sérültek minőségére és számára is visszavezethető, mivel Kwesi Appiah és Marouane Chamakh mellett Yohan Cabaye, Pape Souaré, Connor Wickham és Jason Puncheon is kidőlt.

A felek pocsék formában vannak, vért kell izzadniuk az pontokért, vagyis az eredménykényszer miatt szombaton nem a szép, hanem a csúnya foci dominálhat majd. A siker tehát egyértelműen a jó védekezésen múlik majd, avagy nagy esély van arra, hogy maximum két gól esik a Selhrust Parkban. Ami egyáltalán nem lenne meglepő eredmény, hiszen a gárdák legutóbbi hat tétmérkőzéséből mindössze egyszer született 2,5-nél több találat.

Fogadás a mérkőzés góljainak számára - a     szorzói
2,5 alatt 2,5 felett
1.60 2.05
[1988811] 2015-10-31 16:00:00 Crystal Palace - Manchester Unitedx;