Bundesliga

A pénteki bajnoki sem okozhat gondot a Bayernnek

  • hatharom.com

Gyakorlatilag csak önmaga az ellenfele a Bayernnek Németországban, avagy a Frankfurt sem okozhat gondot a bajoroknak.

Müllerékre pénteken is könnyed siker vár. - Fotó: caughtoffside.com

Csak szuperlatívuszokban lehet beszélni a Bayern Münchenről az idei szezonban, hiszen egy mérkőzés kivételével az összeset megnyerte. Ennek köszönhetően a bajorok a Bajnokok Ligája csoportjukat és a Bundesligát is magabiztosan vezetik, míg a Német Kupában éppen a címvédőt intézték el házon kívül kedden.

Pedig Pep Guardiola egy-két helyen változtatott jól bevált kezdőcsapatán, mégis a 34. percre már háromgólos volt a piros-kékek előnye Wolfsburgban. A hátralévő időben labdatartás szerepelt a programban, vagyis rápihentek a vendégek a következő mérkőzésre, és még az is bőven belefért a münchenieknek, hogy a Farkasok végül bevegyék Manuel Neuer kapuját. Bombaformában vannak tehát Thomas Müllerék, vagyis nem jelenthet gondot számukra a Frankfurt magabiztos legyőzése.

[2002188] 2015-10-30 20:30:00 Eintracht Frankfurt - Bayern Münchenx

Merthogy a hazaiaknak nem igazán megy idén, bár a hétvégén nyerni tudtak a bajnokságban, öt nyeretlen mérkőzést követően a szintén kiábrándítóan teljesítő Hannovert fektették két vállra. Ám túlságosan sokáig nem örülhettek a sikernek, hiszen kedden összejött az a bravúr az Eintracht futballistáinak, hogy sikerült kiesniük a Német Kupában a Bundesliga III. középmezőnyéhez (!) tartozó Erzgebirge Aue ellen.

Jól látható, hogy a frankfurtiak nem másztak ki a gödörből, sőt, véleményünk szerint még inkább visszacsúsztak a kupakiesésnek köszönhetően. Mivel a bajorok egy félidőt elcsaltak a Wolfsburg ellen, és a Bajnokok Ligájában csak szerdán játszanak, így biztosak lehetünk abban, hogy Pep Guardiola a legjobbjait veti be pénteken. Ezen esetben pedig, továbbá a fentiek tükrében fikarcnyi esélye sincs az Eintrachtnak, vagyis csak és kizárólag a különbség lehet kérdéses. Ezek után mi úgy véljük, hogy a jelenlegi formák és körülmények alapján a müncheniek legalább két góllal jobbak lesznek a piros-feketéknél.

Európai hendikepes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Frankfurt +1 Döntetlen (Bayern München -1) Bayern München -1
4.45 4.15 1.45
[2002188] 2015-10-30 20:30:00 Eintracht Frankfurt - Bayern Münchenx;