NBA

Fantasztikus újításokkal vág neki a szezonnak az egyik iroda

A jól ismert kék-narancsárga bukmékernél kibővültek a lehetőségek az élő fogadásra.

Szerdán hajnalban megkezdődik az NBA 2015-16-os szezonja, melyre a különböző bukmékereknél tengernyi fogadási lehetőség közül válogathatunk. Sok fogadónál különösen népszerűek az élő fogadások, a mérkőzés ritmusai és az eredmény gyors változása miatt ugyanis el lehet kapni egy-egy elhibázott, vagy bent maradt szorzót. A P-betűs iroda élő fogadása lehetőséget biztosít majd számunkra is a profit maximalizálásához.

A legkisebb marginnal dolgozó bukmékernél korábban csak a reklámszüneteknél volt lehetőségünk tétet elhelyezni élőben, most azonban folyamatos lesz a fogadási lehetőség. A különböző speciális fogadásoknak köszönhetően, mint például a negyedekre fogadás, félidőkre fogadás, team totalok és egyéb speciálisok, közel tízszeresére nő az oddsok változása egy meccs alatt.

Mint az a grafikából is látszik, korábban mintegy 266 oddsváltozás volt átlagosan egy meccs kapcsán élőben a bukinál, ez a szezon kezdetére 2262-re fog nőni. Az iroda egyébként nem rest kiemelni, hogy ez az újítás egyértelműen a fogadók profitját növelheti, lehetőség van ugyanis elhibázott szorzók elcsípésére, ráadásul a buki amúgy sem tartozik azon oldalak közé, ahol ne vállalnák fel az időnkénti emberi hibákból fakadó hibás oddsokat.