Tenisz

Bemutatkoznak Babosék

  • hatharom.com

Babos Timi és Kristina Mladenovic a Lucie Hradecká, Andrea Hlavackova cseh páros ellen kezd a szingapúri tenisz vb-n.

Profi tenisz tippeket szeretnél? Látogass el a LOGIBET.COM-ra, ahol a legjobb hazai és nemzetközi tipsterek tippjei közül válogathatsz!

Vasárnap két egyéni és két páros mérkőzéssel kezdetét veszi Szingapúrban a női világbajnokság. Már az első játéknapon érdekelt lesz Babos Timi, aki Kristina Mladenovical az oldalán a Lucie Hradecká, Andrea Hlavackova duóval csap össze. Rajtuk kívül egyébként még a világelső Martina Hingis, Sanir Mirza és a Raquel Kops-Jones, Abigail Spears párossal meccselnek majd a továbbjutásért.

Ki jut tovább? - a    szorzói
Babos/Mladenovic Hradecká/Hlavackova
TippmixPro @ 1.80 TippmixPro @ 1.80

Talán Hradeckáék a leginkább verhető ellenfél Timiék számára. A cseh duó kétszeres Grand Slam-bajnoknak mondhatja magát, top 5-ben is voltak a világranglistán, tavaly viszont mások oldalán versenyeztek, ami egyiküknek sem igazán vált be. Idén újra összeálltak, de egyelőre nem azt a szintet hozzák, mint két-három éve. Tornát nem nyertek még 2015-ben, és a major viadalokon sem hozták magukat, leszámítva a Roland Garrost, ahol az elődöntőig meneteltek.

Babosék valamivel jobb szezont tudhatnak maguk mögött, viszont aggodalomra adhat okot, hogy a wimbledoni elődöntőjük óta alig nyertek meccset. Ez elsősorban annak tudható be, hogy mindketten elkezdtek nagyobb hangsúlyt fektetni az egyesre. Az amerikai és az ázsiai szezonban is alig játszottak együtt, nem tudjuk mi a hosszútávú tervük, de nem lennénk meglepődve, ha jövőre külön válnának az útjaik.

Az oddsmesterek jól lőtték be az esélyeket, ez valóban egy 50-50-es meccs. Ami miatt inkább a cseh páros felé húzunk, hogy nekik több volt a sikerélményük ősszel, illetve olyan érzése van az embernek, mintha Babosék közt az összhang sem lenne már az igazi. Aztán ne legyen igazunk és kiváló tenisszel nyerjék meg éltük első vb-meccsüket.