NB I

Horváth Ferenc a második bajnokiját is behúzhatja a Vidivel

  • hatharom.com

A formába lendülő Videotonnak még idegenben sem okozhat gondot a leszállóágban lévő Haladás legyőzése.

Ismét nyerhet a Videoton. - Fotó: vidi.hu

Nem is mutatkozhatott volna be jobban Horváth Ferenc a Videoton kispadján, mint az ősi rivális, Honvéd ellen aratott kiütéses, 3-0-s győzelemmel. Az új edző kihozta azt a játékosokból, amit tudnak, vagyis a székesfehérváriak a múlt héten végre tudásukhoz méltóan szerepeltek.

A sikeres folytatáshoz pedig minden adva van, hiszen a piros-kékek önbizalma visszatért, minden kulcsjátékos hadra fogható lesz szombaton, a védelem ismét stabil - Horváth Ferenccel még nem kapott gólt tétmeccsen a Vidi -, míg a támadójátékra amúgy sem lehet panasz, hiszen legutóbbi két bajnokiján egyaránt háromszor találtak a hálóba Feczesin Róberték.

Ami a hazaiakat illeti, a Haladás az utóbbi hetekben formán kívül van, legutóbbi öt bajnokiján nem tudott nyerni. De fogalmazhatunk úgy is, hogy a zöld-fehérek eddig erőn felül teljesítettek, az ellenfelek kiismerték Mészöly Géza taktikáját, magyarán kipukkadt a szombathelyi lufi. Múlt héten a Ferencváros speciel lefocizta a Halit, az első félidőben köze nem volt Halmosi Péteréknek a mérkőzéshez, míg a második félidőben is csak egy-két felvillanásuk volt.

Sok jóra most sem számíthatnak, hiszen vélhetően a jobb passzban lévő Vidi birtokolja majd a játékszert a mérkőzés döntő részében, ami az FTC elleni meccshez hasonlóan nem lesz ínyére a zöld-fehéreknek. Ezen kívül a Haladás védelme mostanság nagyon könnyen sebezhető, és az ilyen jó kaliberű játékoskerettel rendelkező vendégek ezt könnyedén kihasználhatják. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy a fehérváriak retesze kiválóan zár Horváth Ferenccel, vagyis összességében hiába játszik hazai pályán a szombathelyi alakulat, borzasztóan nehéz dolga lesz.

Véleményünk szerint a Videoton a tavalyi szezonhoz hasonlóan nyerni tud a Hali otthonában, a vendégsikerre pedig kiváló szorzón fogadhatunk, ami ilyen előjelek után igen komoly értéket tartogat.

Háromesélyes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Haladás Döntetlen Videoton
2.80 3.25 2.40
[2005841] 2015-10-24 17:30:00 Haladás - Videotonx;