Magyar foci

Megvan a második edzőmenesztés az NB I-ben

  • hatharom.com

A csapat eredménytelenségére hivatkozva hétfőn felmentette a Vasas vezetősége a vezetőedzői poszt alól Szanyó Károlyt. Az angyalföldi alakulat 12 forduló után a kieső, 11. helyen tanyázik az OTP Bank Ligában.

Szanyó Károlynak megköszönték a munkát a Fáy utcában / vasasfc.hu

"A döntés nem feltétlenül az igazságosság medrében zajlott, mert bár a csapat a nyáron csaknem 30 év után bajnoki címet nyert, és az NB I-ben gyakorlatilag minden mérkőzésre elmondható, hogy optikailag is egy jó szellemben, jó hadrendben felálló csapat futott ki hétről-hétre a pályára, de ki kell mondanunk, hogy ez az eredményességgel nem párosult, nem állt mellénk a szerencse. A tabellán a kieső, 11. helyen vagyunk, de meg kell próbálnunk megkapaszkodni. Egyelőre Simon Antal vezeti az edzéseket és felel a szakmai munkáért” - mondta döntésről a klub honlapjának Vancsa Miklós ügyvezető igazgató. Hozzátette: egyelőre Simon Antal vezeti az edzéseket és felel a szakmai munkáért vagyis az utódlás kérdése úgy látszik gyorsan megoldódott.

[2005832] 2015-10-17 18:05:00 Vasas - Diósgyőrx;
Vasas#hun-vasas

A Vasas eddigi 12 meccséből nyolcat elvesztett az OTP Bank Ligában, s egy döntetlen mellett mindössze három győzelme van. A hétvégén a komoly morális gondokkal küszködő Diósgyőr látogatott a Fáy utcába, ám a miskolci csapat ellen sem sikerült pontot szereznie a Vasasnak. A kék-fehérek a bajnokságban ötödik alkalommal kaptak 1-0-ra, pedig a helyzeteik ezúttal is megvoltak, sőt, a házi gólkirály Remili Mohamed a hajrában még büntetőt is rúghatott -a gólszerzés azonban ezúttal sem jött össze az újoncnak. A Vasasra a hétvégén is nehéz feladat vár, hiszen az Újpest otthonába látogat.

Ez a második edzőmenesztés a mostani idényben: augusztus 19-én a Videotonnál Bernard Casonit ideiglenesen Pető Tamás váltotta, majd október 6-a óta hivatalosan Horváth Ferenc a bajnokcsapat trénere. Szanyó Károly tavaly január óta irányította a Vasast.

2015-10-24;212
184980