Bundesliga

Ideje felébredenie a Wolfsburgnak

  • hatharom.com

Szalai Ádám csapata ellen lábalhat ki a gödörből a Bundesliga tavalyi ezüstérmese.

A Farkasok nem hibázhatnak többet.

Ha nem akar még lejjebb csúszni a táblázaton a Bundesliga táblázatán a Wolfsburg, akkor ideje felébrednie a gárdának. A Farkasok a legutóbbi négy tétmérkőzésükön nyeretlenek maradtak, igaz, ezen meccsek közül csak a Hannover ellenin szereztek pontot, a másik hármon nem. Bár azon ütközeteken olyan gárdákkal találkoztak, mint a Mönchengladbach, a Bayern München vagy a Manchester United.

Jól jött tehát a kéthetes szünet a zöld-fehéreknek, ami alatt Dietmar Hecking mester rendezni tudta a sorokat, ráadásul a hétvégén már nem lesz számottevő hiányzója a hazaiaknak, a korábbi hetekkel ellentétben. Ez pedig megadhatja azt a pluszt a Farkasoknak, hogy végre nyerjenek, hiszen hiába szerepeltek a szokásosnál gyengébben az utóbbi hetekben, a mutatott játék alapján összességében nem keltettek csalódást.

[2002165] 2015-10-17 15:30:00 Wolfsburg - Hoffenheimx

Ami a vendégeket illeti, a Hoffenheim a kínos rajtja ellenére az utóbbi három bajnokiján nem talált legyőzőre, aminek köszönhetően a kék-fehérek elkerültek a kiesőzónából. Azonban a gárda védekezése továbbra sem az igazi, a javulást annak köszönhetik a vendégek, hogy a támadók megtalálták góllövőcipőjüket. Sajnos Szalai Ádám ebből nem vette ki a részét, hiszen a magyar válogatott támadó már a kék-fehérek kispadjára sem fér oda.

Azon a véleményen vagyunk, hogy ha a Wolfsburg tudja azt a produkciót nyújtani a szombati összecsapáson, főleg támadásban, mint amit az utóbbi hetekben produkált, akkor minden nehézség nélkül legyőzheti a hátul roppant mód sebezhető Hoffenheim gárdáját.

Háromesélyes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Wolfsburg Döntetlen Hoffenheim
1.60 4.00 4.85
[2002165] 2015-10-17 15:30:00 Wolfsburg - Hoffenheimx;