Logibet

Most még olcsóbbak legjobb tippmesterünk tippjei!

  • hatharom.com
Címkék:

Senior tipsterünk, mr.blonde tippjei most még olcsóbban vehetőek meg a Logibeten!

Tagadhatatlanul remek formában van senior tippmesterünk, mr.blonde a Logibet június 17-ei indulása óta. Nagy öregünk ráadásul jelenleg "egyedülálló" a kategóriájában, amiből az előfizetői hasznot is húzhatnak.

A senior csoportra IDE kattintva tudsz feliratkozni!

Azok ugyanis, akik a tippmesterünkre voltak feliratkozva, jobban járnak, ha helyette a teljes senior csoportra iratkoznak fel, így ugyanis 15 kredit helyett 13 kreditért kapják meg majd tippjeit, és feliratkozásukat akkor is megtartják, amennyiben mr.blonde még magasabb szintekre jut a logibeten. De lássuk, hogyan is teljesített a rutinos tipster az elmúlt hónapokban.

mr. blonde számai a Logibet indulása óta
Tippszám Profit Átlagos feltett tét ROI Átlagos odds Találati arány
82 54.64 4.65 14.34% 1.87 64.63%

Seniorunk különösen labdarúgásból teljesít jól, hiszen 21% feletti ROI-val büszkélkedhet, ami szenzációs adat. De ne higgyük, hogy ez mindössze egy jó időszak mr.blonde életében, hiszen közel három éve, hogy első tippjét publikálta rendszerünkbe, márpedig egy ilyen nagyságú minta már több, mint meggyőző és hiteles.

mr. blonde all time statisztikája a Protippben és a Logibet-en
Tippszám Profit Átlagos feltett tét ROI Átlagos odds Találati arány
755 243.49 4.94 6.52% 1.86 60.66%

Aki tehát szeretné kivenni részét a pluszolásból, ne habozzon, hiszen tippenként 13 kreditért (~340 forint) különösen megéri mr.blonde ajánlatait megszerezni.

Tippmesterünk minden tizedik tippje természetesen továbbra is ingyenes, így akik nem rendelkeznek kredittel, azok is megkaphatják minden tizedik tippjét, amennyiben fel vannak iratkozva rá vagy a senior csoportra.