Heti műsor

Hajrá, Spanyolország!

  • hatharom.com

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

Vicent del Bosque válogatottja komoly segítséget nyújthat a magyar válogatottnak.

A hét rangadói

A hét elején még az Eb-selejtezők játsszák a főszerepet az európai futballéletben, s noha a magyar válogatott nem lép pályára, számunkra mégis kulcsfontosságú találkozó kerül megrendezésre a szomszédos Kijevben, ahol Ukrajna Spanyolországot fogadja. Amennyiben a már biztos Eb-résztvevő spanyolok nem szenvednek vereséget hétfőn, úgy legjobb csoportharmadikként egyenes ágon kijutunk a jövő évi franciaországi kontinensviadalra - extrém esetben még a szlovákok és a törökök is beleszólhatnának a legjobb csoportharmadik versenyébe, ám ehhez olyan eredményeknek kellene születniük, amelyek, ha bekövetkeznének, az gyakorlatilag megkérdőjelezné a sportág tisztaságát -. Ez simán benne van a pakliban, még úgy is, hogy vélhetően Vicente del Bosque tartalékosan küldi pályára csapatát, azonban olyan bivalyerős keretet hívott össze az öreg mester, hogy akármilyen formációban is lépjen pályára a hispán válogatott, bőven erősebb lesz, mint a hazai gárda. Ráadásul a vendégek vállát nem nyomja teher, felszabadultan játszhatnak, s mivel az ukránoknak csak a győzelem az egyetlen elfogadható eredmény, könnyedén kikaparhatják nekünk a gesztenyét a vörös-sárgák. A vendég sikerre egyébként 2.25-szörös pénzen lehet fogadni a    -n.

A hétvégétől viszont már a klubfutballé a porond, szombaton például Tottenham-Liverpool rangadót rendeznek Angliában. Az utóbbi hetek formáit alapul véve egyértelműen a londoniak vannak jobb passzban, azonban a vendégeknél edzőváltás történt a válogatott mérkőzések miatti kéthetes kényszerszünetben, Brendan Rodgers helyére a Dortmunddal majdnem mindent megnyerő Jürgen Klopp érkezett. A német szakvezető biztosan felkavarja az állóvizet a Vörösöknél, avagy nem lenne meglepő, ha Klopp "pontosan" mutatkozna be a Liverpool kispadján. Az X2-re 1.54-szeres szorzót kínál a magyar online fogadóiroda.

Olaszországban jön a Derby d'Italia, avagy az Inter-Juventus. A tavalyi bajnok pocsékul kezdte szezonját, amit jól jellemez, hogy hét fordulót követően mindössze a 12. helyen áll, és tízpontos lemaradása van az éllovas Fiorentinával szemben. Ezzel ellentétben a hazaiak pazarul indították idei évadjukat, hiszen ötből öt győzelemmel rajtoltak, azonban az utóbbi két bajnokijukon nem tudtak nyerni, így pedig leszorultak a második helyre. Noha a milánóiak vannak jobb formában, ezt a Juventust, amely csapat parádézik a Bajnokok Ligájában, egyáltalán nem szabad leírni, vagyis nem meglepő, hogy a bukmékereknél abszolút háromesélyesnek számít a találkozó. A legjobb választás a mérkőzésre a mindkét csapat szerez gólt fogadósi opció, hiszen a felek legutóbbi hat tétmeccsén mindkét gárda betalált. A     ezen fogadási eseményre meglepően magas, 1.80-szoros pénzt kínál.

Folytatódik az NB I!

A hétvége rangadója, a zöld-fehér derbi, azaz az éllovas Ferencváros és a második pozícióban tanyázó Haladás csatája lesz. A felek között azonban 13 pont különbség van, ami jól jelzi, hogy jelenleg ki az úr a háznál, avagy borítékolható a fővárosiak sikere, amit a fogadóirodák is érzékeltetnek szorzóikkal.

Debrecenben keleti derbit rendeznek, hiszen a cívisvárosba az élvonal egyik újonca, a Békéscsaba látogat. Papíron nem kérdéses, hogy melyik félé lesz a három pont, azonban a viharsarkiak a válogatott mérkőzések előtt jó formát mutattak, és ha tudják azt hozni, amit például a Videoton vagy az MTK ellen, akkor akár borsot is törhetnek a piros-fehérek orra alá.

Horváth Ferenc bemutatkozik a Videoton kispadján, a piros-kékek korábbi játékosa első ízben a Honvéd ellen irányítja a székesfehérvári alakulatot tétmérkőzésen. Várható tehát, hogy Horváthtal teljesen más szerkezetben és felfogásban játszanak a hazaiak, azonban az idei szezonban a kispestieket sem lehet leírni. Összességében egy jó mérkőzésre van kilátás, ahol a hazaiak felé billen perpillanat a mérleg nyelve.

A másik három találkozó abszolút háromesélyes, gyakorlatilag mindenhol nüanszok dönthetnek, hiszen a Puskás Akadémia az MTK-val, a Vasas a Diósgyőrrel, míg a Paks az Újpesttel találkozik.

Fogadás az NB I 12. fordulójára - a    oddsai
Dátum Mérkőzés 1 X 2
Szombat, 18:00 INFO Videoton-Honvéd 1.90 3.40 3.85
Szombat, 18:00 INFO Puskás Akadémia-MTK 2.85 3.20 2.40
Szombat, 18:00 INFO Debrecen-Békéscsaba 1.35 4.75 7.75
Szombat, 18:00 INFO Paks-Újpest 2.10 3.30 3.30
Szombat, 18:00 INFO Vasas-Diósgyőr 2.70 3.15 2.55
Szombat, 20:30 INFO Ferencváros-Haladás 1.32 4.80 8.75

Amire még érdemes figyelni

Fociból ezen a héten a többi Eb-selejtezőre, illetve a hétvégi bajnoki mérkőzésre lesz érdemes figyelni. A kézilabda-bajnokságokban folytatódik a nagyüzem, továbbá a Szeged és a Veszprém ismételten pályára lép a Bajnokok Ligájában, míg Győr megkezdi szereplését a legrangosabb európai kupasorozatban. Természetesen a szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Logibet-en, illetve a fórum aloldalunkon.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal és aLogibet-tel tartani, hiszen ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!