Liverpool

Nem kell nekem se Messi, se CR7 - Klopp

Jürgen Klopp a világ legjobb csapatát szeretné összehozni az Anfield Roadon.

Csütörtökön este hivatalosan is bejelentették, Jürgen Klopp veszi át a Liverpool csapatának vezetését a távozó Brendan Rodgerstől. Az északír mesternek a gyenge szereplés mellett az elhibázottnak vélt átigazolási politika miatt kellett távoznia, ám mint azt Klopp elmondta, szerinte rendben van a keret, nem kellenek neki óriási nevek.

Liverpool#eng-liverpool

"Nem vagyok az az álmodozó fajta, a munkában hiszek. Nem kell nekem Cristiano Ronaldo vagy Lionel Messi, sem a kettő együtt, azt akarom, hogy a mostani keret hozza ki magából a lehető legtöbbet" - kezdte mondandóját a 48 éves tréner. "Nem fogom túlkölteni magam, viszont az olyan játékosokra nem tartok igényt, akik nem tesznek meg mindent a győzelemért. Minden nap ugyanazokkal az emberekkel kell dolgoznom, de a döntéseket én hozom. Senki nem fog eladni olyan játékost, akire szükségem lenne, senki nem fog szerződtetni olyan játékost, akire én nem adom áldásomat - ennél több nem kell nekem."

"Azért vagyok itt, mert látom a potenciált a csapatban, ez egy jó alakulat. Jelenleg még nem vagyunk a világ legjobbjai, de kit érdekel, mert azok akarunk lenni! Vannak még gondjaink, de azon leszünk, hogy megoldjuk őket." - beszélt a Liverpool TV-nek az új mester.

   
  1 X 2
Tottenham-Liverpool 2.33 3.25 2.90

Kloppnak még több, mint egy hét áll rendelkezésére, hogy valamelyest megismerje csapatát, ám rögtön az első küldetés nehéznek ígérkezik, hiszen a Liverpool a White Hart Lane-re látogat. A bukiknál jelenleg a Tottenham annak ellenére egyértelmű favorit, hogy az utolsó öt bajnokijukat egyaránt a Vörösök nyerték, a Pool pedig hat tétmeccs óta veretlen a szezonban.

[1988797] 2015-10-17 13:45:00 Tottenham Hotspur - Liverpoolx;