EURO 2016

Íme, így látják az esélyeket tippmestereink

  • hatharom.com

Tükörsima győzelem a láthatáron, avagy így vélekednek szerkesztőink és tippmestereink a magyar-feröeri meccs előtt.

Tomihmv: Nyernünk kell és nyerünk is, méghozzá szerintem simán, ami nem jönne rosszul a vasárnapi, görögországi találkozó előtt. Ha Bernd Storck nem bolond, akkor ezúttal nem 200 százalékban a védekezésre koncentrál majd, hanem hagyja játszani, kibontakozni az olyan kreatív játékosokat, mint Németh Krisztián. A MLS-ben hétről hétre gólt szerző csatár perpillanat olyan formában van, hogy egyedül is képes lenne legyőzni a gyakorlatilag amatőrökből álló feröeri gárdát. Az első gólig lesz nehéz a meccs, ha gyorsan megszerezzük a vezetést, akkor nagyon simán, több góllal is nyerhetünk, ha nem, akkor is úgy vélem, hogy legalább két találat lesz a felek között, köszönhetően annak, hogy zárt kapuk helyet tömött lelátók előtt szerepelhet válogatottunk.

Varin: Ha ezt a meccset nem nyerjük meg, tényleg sózzuk be az összes pályát... Sokan szidták Csánk-Yan-Chee-t a nyilatkozatáért, mely szerint gáz, hogy így állunk ebben a borzalmasan tré csoportban, de igaza van. Ennél gyengébb csoportunk soha nem lesz, ha itt sem használjuk ki az adódó lehetőséget, akkor soha. Remélem, nem fogja nyomni a teher az aranylábú tehetségeinket, nem csinálják össze a gatyát a szurkolók jelenlététől és a tét nagyságától. Óriási a veszítenivaló, de egy győzelem esetén biztos lenne a pótselejtező. Nyerni fogunk, de vért izzadva, gyenge játékkal, egy szerencsés találattal, úgy, mint Tórshavnban.

Cipolla: A magyar csapat sokkal jobb gárda, mint a feröeri, de nagy fejlődésen ment keresztül ez az északi gárda, így egyáltalán nem lesz ez egy sétagalopp meccs. Szenvedős meccsen 1-2 góllal jó esetben tudunk nyerni, de nehéz lesz. Ha az elején nem lesz meg a vezetés, egyre nehezebb lesz feltörni őket, ami még okozhat fejfájást nekünk. A védelmünk eddig is masszív volt, így ott jók leszünk, de elől kreativitás hiányában egyéni villanásra lesz szükség.

A magyar csapat mérkőzését 20 óra 15 perctől ÉLŐ szöveges tudósításban közvetítjük oldalunkon. A közvetítésben beszámolunk az aktuális oddsokról, valamint az F-csoport további mérkőzéseiről is!
[1667508] 2015-10-08 20:45:00 Magyarország - Feröer-szigetekx;