Átigazolás

Cristiano Ronaldo jövőjéről beszélt Ancelotti

Az elmúlt hónapokban a portugál világsztárt szóba hozták több csapattal is, de Ancelotti szerint nem távozik Madridból.

Ronaldo statisztikái Real Madrid-játékosként
Csapat Pályára lépések száma Gólok Gólpasszok
Bajnokok Ligája 65 67 21
Klubvilágbajnokság 2 0 2
UEFA-szuperkupa 1 2 0
La Liga 207 230 76
Spanyol Kupa 28 21 5
Spanyol-szuperkupa 6 3 0

Cristiano Ronaldót 2018 júniusáig szerződés köti ugyan a Real Madridhoz, de a Manchester United és a Paris Saint-Germain is szívesen soraiban tudná a háromszoros aranylabdás klasszist. Carlo Ancelotti, korábbi edzője beszélt arról, hogy szerinte hol folytatja CR7.

"Az elmúlt években beírta magát a történelemkönyvekbe, most pedig Raúl gólrekordját adta át a múltnak. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy elhagyja Madridot, szerintem egészen a karrierje végig ott fog játszani. Mindenki szereti őt a klubnál."

Melyik csapat nyeri a Primera Divisiont?
   
Barcelona 1.90
Real Madrid 2.05
Atlético Madrid 17.25
Villarreal 180.00

A jelenleg állás nélkül lévő, Liverpoollal is hírbe hozott tréner egy másik korábbi játékosáról, Angel Di Mariáról is szólt néhány szót. "Di Maria nagy hasznára lesz a PSG-nek, hiszen igazi csapatjátékos, akitől nagyon távol áll az önzőség. Én a középpályán kellett játszassam, ugyanis Sami Khedira sérülése után kellett valaki az ő helyére, és remekül látta el a feladatát. De nem hiszem, hogy az az ő ideális posztja, sokkal támadóbb szerepkör való neki. Akár a széleken, akár középcsatárként remek teljesítményre képes" - mondta Ancelotti egy francia lapnak.

A Real Madrid a hétvégi egy pontjának köszönhetően beérte pontszámban a Barcelonát, ám jelenleg még a második helyen áll Benítez csapata a remekelő Villarreal mögött. A Blancók a válogatott pauza után a Levantét fogadják, amely ellen zsinórban kilenc bajnokit nyertek meg.

[2030156] 2015-10-17 16:00:00 Real Madrid - Levantex;
185816