Sportfogadás

Íme, a legjobb tenisz-tippek keddre

  • hatharom.com

Az ázsiai tornák kínálatából szemezgettünk és ismét összeállítottunk egy duplázós tenisz kombit.

Dominic Thiem-John Isner
Hatharom-tipp: Isner
1.40 @ TippmixPro

A két játékosnak teljesen más céljai vannak a szezon hátralévő részében. John Isner harcban van a világbajnoki indulásért, illetve a top 10-ért, így neki minden tornán ahol elindul a maximumot kell kihoznia magából. Ennek ellenére maradt a jól bevált programjánál és a US Open után egy hosszabb pihenőt tartott és csak most Pekingben ragad újra ütőt. A korábbi években ez bejött neki, hiszen egyszer az elődöntőig, kétszer pedig a döntőig menetelt. Dominic Thiem először indul a kínai fővárosban, de nagy kérdés, hogy mennyire tud fókuszálni ezekre a Távol-Keleti tornákra, hiszen neki a fő versenye a két hét múlva kezdődő hazai bécsi viadal lesz. A lassabb kemény borításon képes jó eredményekre, a Pekingben használt felület viszont sokkal inkább kedvez Isner nagy adogatásaira épülő játékának. Elég jó szorzót kapunk a hatodik kiemeltre, aki egyébként egy nagyszerűen sikerült amerikai szezon után vág neki az ázsiainak. 

Krajicek/Uchiyama-Herbert/Mahut
Hatharom-tipp: Herbert/Mahut
1.12 @ TippmixPro

A friss páros Grand Slam-bajnok Pierre Hugues-Herbert és Nicolas Mahut az utóbbi időben gyakori főszereplői a szelvényeinknek, de hát addig kell ütni a vasat amíg forró. Metzben nem okoztak csalódást, mindkétszer, amikor bizalmat szavaztunk nekik, akkor nyertek. Most ismét egy papírforma győzelem előtt állnak, az ellenfelük ugyanis az Austin Karijcek - Yasutaka Uchiyama amerikai-japán duó lesz. Utóbbi 200-on kívül helyezkedik el a világranglistán, az elmúlt két évben Kei Nisikorival az oldalán indult Toikóban, a japán kiválóság viszont most nem vállalta a párost, így Uchiyamának új partnert kellett keresnie. Krajicekre esett a választása, aki Challenger-szinten ügyes, az ATP viszont nem az ő világa. Nem kérdés, hogy Mahut-ék a meccs esélyesei, várhatóan két szettben megoldják a továbbjutást.

Chan/Chan-Barthel/Grönefeld
Hatharom-tipp: Chan/Chan
1.30 @ TippmixPro

A Chan-testvérpár az amerikai kemény pályás szezonban fantasztikus formába lendült. A világ legjobb párosait legyőzve nyertek Cincinnatiben, majd a US Open negyeddöntőjükkel jelezték, hogy ez nem a véletlen műve volt. A jó játékukat átmentették Ázsiába is, a két tokiói tornán döntőztek, míg előző héten Wuhanban az elődöntőig meneteltek. Az elmúlt hat tornájukon tehát a legjobb nyolcnál lejjebb nem adták, ennek a pazar eredménysornak köszönhetően pedig karnyújtásnyira került számukra az év végi szingapúri világbajnokság. Pekingbe is nagy reményekkel érkeztek, a negyeddöntő ismét könnyedén meglehet nekik, ugyanis a Mona Barthel - Anna-Lena Grönefeld német duóval találkoznak a második körben. Grönefeld remek páros játékos, de idén csak a Grand Slameken tudta előhúzni a legjobbját, most ráadásul honfitársnője személyében egy elég gyenge partnerrel áll ki. A kínai kettős sokkal komolyabb játékerőt képvisel, hazai pályán a világbajnoksággal a szemük előtt pedig garantáltan odateszik magukat.

A hatharom.com tenisz szelvénye - a     szorzói
Torna Mérkőzés Tipp Odds
ATP Peking Dominic Thiem-John Isner Isner 1.40 @ TippmixPro
ATP Tokió Krajicek/Uvhiyama-Herbert/Mahut Herber/Mahut 1.12 @ TippmixPro
WTA Peking Chan/Chan-Barthel/Grönefeld Chan/Chan 1.30 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 2,04
További tenisz-tippekért látogass el a LOGIBET.COM-ra!