Liverpool

Felkészül Jürgen Klopp?

Úgy tűnik, a bukmékerek már tudják, ki ülhet le a Liverpool és a Sunderland kispadjára.

Ahogyan azt sejteni lehetett, a válogatott szünet elérkeztével elkezdődött az edzőváltások sorozata. Az első áldozat a Sunderland trénere, Dick Advocaat volt, őt követte néhány órával Brendan Rodgers, a Liverpool mestere. Ahogyan az lenni szokott, már fogadni is lehet az utódokra, a bukiknak pedig mindkét kispadra akad favoritjuk.

Melyik csapat nyeri a Premier League-et?
   
Manchester City 1.70
Arsenal 3.45
Manchester United 7.75
Chelsea 19.00
Liverpool 68.00

A Fekete Macskák kispadjára legnagyobb valószínűséggel Sam Allardyce ül majd le, akitől a nyáron búcsúztak el a West Ham Unitednél. Habár a Kalapácsosokkal nem nyújtott rossz teljesítményt Big Sam, a szurkolók nem zárták szívükbe, így nem volt meglepő a távozása. Az esélyesek között találjuk még a Burnley edzőjét, Sead Dychét, valamint a Liverpool leköszönő trénerét Rodgerst is.

Ki lesz a Sunderland következő trénere?
Sam Allardyce 2.20
Sean Dyche 4.50
Brendan Rodgers 7.00
Nigel Pearson 8.00
Patrick Vieira 12.00

Lényegesen egyértelműbb a helyzet a Vörösöknél, hiszen nem csak az odds alapján következtethetünk arra, hogy Jürgen Klopp váltja Rodgerst, de számtalan iroda már le is vette a fogadási kínálatából ezt a piacot. Több forrás is arra hivatkozik, gyakorlatilag már kész tény, hogy a Dortmunddal hatalmas sikereket elért német mester váltja Rodgerst, és az egyik brit bukméker szorzói is ezt mutatják. Amennyiben mégsem a 48 éves tréner lesz a befutó, az irodák szerint Carlo Ancelotti ülhet le a kispadra.

Ki lesz a Liverpool következő trénere?
Jürgen Klopp 1.20
Carlo Ancelotti 4.00
Frank de Boer 15.00
Jürgen Klinsmann 21.00
184314