Sportfogadás

Csúcsrangadókra csúcstippek dukálnak!

A vasárnapi szuperrangadók alkalmából szerkesztőink és tippmestereink összeállították a legjobb szelvényt.

Söröket behűteni, pizzát megrendelni, asszonyt elküldeni a barátnőkhöz, haverokat izzítani, nem akármilyen vasárnap vár ránk! Fantasztikus derbiket rendeznek ugyanis a topligákban, egymást érik majd a nagyobbnál nagyobb csaták. Előnyt élveznek azok, akiknek legalább két tévéjük van, hiszen több szuperderbi is egy időben kezdődik majd, de alighanem kellemes kihívást jelent majd kapcsolgatni a rangadók között.

A vasárnapi menü
Kezdés Mérkőzés Melyik csatorna adja?
14:30 Everton-Liverpool Digi Sport 1
14:30 Ajax-PSV Sport 2
17:00 Arsenal-Manchester United Digi Sport 1
17:30 Bayern München-Dortmund Eurosport 2
20:30 Atlético Madrid-Real Madrid Sport 1
20:45 AC Milan-Napoli Digi Sport 1
21:00 PSG-Marseille Digi Sport 2

Mivel mi is tűkön ülve várjuk már ezt a vasárnapot, ezen a hétvégén két kombit is összeállítottunk, kiválasztva a - szerintünk - négy legérdekesebb derbit a topbajnokságokból. Lássuk, mik a szerkesztőink és tippmestereink jóslatai a mérkőzésekre.

Everton-Liverpool
Tipp: Everton vagy döntetlen
Odds: 
1.42 @ Tippmixpro

Közel öt éve, zsinórban tíz tétmérkőzés óta nem nyert liverpooli városi rangadót az Everton. Most viszont kiváló esélye van a Stolverkosoknak, hogy lenyomják Brendan Rodgerséket, hiszen egyértelműen jobb formában vannak, ráadásul hazai pályán játszhatnak, ahol legutóbb a Chelsea-t győzték le játszi könnyedséggel 3-1-re. Azonban mivel egy igazi derbiről beszélünk dupla esélyben éri meg igazán fogadni a kék-fehérekre, hiszen a Liverpool hiányzóit elnézve, aligha nyernek a Vörösök a Mersey-parti derbin.

[1988785] 2015-10-04 14:30:00 Everton - Liverpoolx;

Arsenal-Manchester United
Tipp: Döntetlen vagy Manchester United
Odds: 
1.72 @ Tippmixpro

Igencsak mélyen van jelenleg az Arsenal, hiszen két BL-kudarc mellett a bajnokságban is akadozik a gépezet. Legutóbb ugyan legyőzték a Leicester Cityt, de előtte a Chelsea ellen simán kikaptak. A Manchester United hosszú idő után végre úgy teljesít, ahogy szurkolói elvárják azt, vezetik a bajnokságot, utolsó hat meccsükből ötöt megnyertek és a PSV elleni fiaskó után tudtak javítani a BL-ben. A Vörös Ördögöknek ráadásul jól is ment az elmúlt években az Emirates-ben, 2011 óta ugyanis négy meccsen nyolc pontot szereztek Rooney-ék. Nagyon fontos lesz a mérkőzés az Arsenalnak, hiszen a BL-blama után javíthatnának az ősi rivális ellen, de nem tartjuk valószínűnek, hogy a bombaformában lévő United begyűjti idei második bajnoki vereségét.

[1988780] 2015-10-04 17:00:00 Arsenal - Manchester Unitedx;

Bayern München-Borussia Dortmund
Tipp: Bayern München
Odds:
1.50 @Tippmixpro

Tulajdonképpen a döntetlen sem lenne annyira rossz eredmény a Bayern Münchennek, mert megmaradna a négypontos fórjuk, ám egy győzelemmel nem csak az előny lenne még tetemesebb, de a bajorok lehetnének az első csapat, amely legyőzi a BVB-t. A sárga-feketék a parádés kezdés után 4 pontot elszórtak a bajnokságban, emiatt igen frusztráltak lehetnek, hiszen néhány napja még úgy nézett ki, egy győzelem a Dortmundot juttathatja pontelőnyhöz. Rossz hír lehet a vendégek számára, hogy éppen egykori játékosuk, Robert Lewandowski van bombaformában, aki tavaly is oda-vissza betalált volt csapatának. Fölényes müncheni sikert várunk.

[2002155] 2015-10-04 17:30:00 Bayern München - Borussia Dortmundx;

Atlético Madrid-Real Madrid
Tipp: Döntetlen vagy Real Madrid
Odds:
1.34 @ Tippmixpro

Az elmúlt években az Atlético Madrid dominálta ezt a párharcot, a Matracosok háromszor is legyőzték a Real Madridot. Azonban az az Atlético az utóbbi évek legjobbja volt, a mostani már nem veszi fel velük a versenyt. A csapat új igazolásai nem váltak be, ráadásul a Real Madrid jobb formában is van. Összességében Real Madrid-sikert várunk, de az x2 szorzója sem rossz, így a kombink negyedik tippje egy biztonsági kétesély.

[2030146] 2015-10-04 20:30:00 Atlético Madrid - Real Madridx;
A hatharom.com csúcsrangadó-szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Sportág Esemény Tipp Odds
Vasárnap, 14:30 INFO Labdarúgás Everton-Liverpool Everton vagy döntetlen 1.42 @ TippmixPro
Vasárnap, 17:00 INFO Labdarúgás Arsenal-Manchester United Döntetlen vagy Manchester United 1.72 @ TippmixPro
Vasárnap, 17:30 INFO Labadrúgás Bayern München-Dortmund Bayern München  1.50 @ TippmixPro
Vasárnap, 20:30 INFO Labdarúgás Atlético Madrid-Real Madrid Döntetlen vagy Real Madrid 1.34 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 4,90